Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Höghöjdsbana

Höghöjdsbana Göteborg

495 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Utmana dig fysiskt och psykiskt med denna höghöjdsbana i Göteborg

Att få uppleva känslan och adrenalinet när man klättrar en höghöjdsbana är svårslaget! Vi har tre fantastiska banor som ligger i Partille. Ta med dig familjen eller kompisgänget och var med om en upplevelse du sent glömmer.


✔ Upplev spänningen med höghöjdsbanor 

✔ Utmana dig själv både fysiskt och mentalt

✔ Testa dina gränser med en utmanande höghöjdsbana

 


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Göteborg:

Här i Göteborg har vi tre olika höghöjdsbanor, de har olika höjder samt vikt och åldersrekommendationer. När du kommer hit får du en säkerhetsgenomgång samt utrustning som du behöver för att gå banorna. Säkerheten är otroligt viktig för oss och innan vi släpper iväg dig till de olika banorna kommer du få gå vår övningsbana. Den är 1 meter över marken och innehåller två hinder och en linbana. Du måste göra detta för att vi ska se att du förstår hur utrustningen fungerar och att du kan ta dig fram på ett säkert sätt.

 

Information om de olika höghöjdsbanorna:


Grön Bana:

Den här banan är vår lägsta och enklaste bana där alla kan vara med. Banans hör ligger mellan 3 och 7 meter och innehåller 15 utmaningar varav 3 linbanor. Ta dig fram genom höghöjdsbanans utmaningar och svinga dig ut på linbanorna. Det är inte alltid lika enkelt som det ser ut från marken. Det rekommenderas att du fyllt 12 år och är minst 150 cm lång.
 

Blå Bana:

Detta är vår mellanbana som börjar på 5 meter och sträcker sig upp till 10 meter över marken. Här finns 15 utmaningar varav 2 linbanor, här krävs det lite mer fysik och mod för att du ska ta dig fram. Det är viktigt att du inte glömmer bort att njuta av naturen omkring dig längs vägen! Här rekommenderas det att du fyll 12 år och är minst 150 cm lång.
 

Röd Bana:

Vår absolut svåraste bana är den röda och är för de äventyrslystna som verkligen vill ha en utmaning. Att känna suset i träden 10 meter upp när du tar dig fram längs banan är en häftig känsla. Den här banan har 15 utmaningar varav 3 linbanor. Ta dig fram genom banan som avslutas på en 18 meter hög klippavsats och en 170 meter lång linbana som tar dig tillbaka till startområdet. Rekommendationen för den här banan är att man fyllt 16 år och är minst 160 cm lång.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse