Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Room Escape Göteborg

Room Escape Göteborg

(18st omdömen) Läs alla
295 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information 2-6 personer per rum Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund Antal deltagare Priset gäller för en person. För att genomföra upplevelsen behöver ni vara minst två personer. Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 till 90 minuter

Room Escape i Göteborg, Majorna - Fylld av utmaningar 

På Stortorpsgatan i Majorna finns rummen som är fyllda med ledtrådar och utmaningar. Det  finns tre olika Escape Rooms ni kan välja bland, alla är mycket välgjorda för en maxad utbrytar-upplevelse. Uppdraget är tydligt. Ta er ut i tid.
 

✔ Spännande gåtor & berättelser i tema-troget inredda rum

✔ Samarbeta kreativt med ditt team medan ni kämpar för att ta er ut i tid

✔  Ett äventyr med familj, vänner eller kollegor 

 

 

Om upplevelsen - Room Escape i Göteborg:

Uppe på Stortorpsgatan i Majorna finns de olika rummen fyllda med ledtrådar och utmaningar. Tillsammans med dina medspelare behöver ni använda er list och ledtrådar som ni kan hitta för att ta er vidare. För visst vill ni inte bli fast i rummet för alltid? Det här är en upplevelse för dig som gillar spänning och utmaning. Det är i allra högsta grad upp till er själva om ni lyckas eller inte. För att ni skall klara att ta er ut ur rummet krävs listighet, uppfinningsrikedom, och att ni tänker utanför boxen mer än något annat.
 

Escape Room - The Casino Heist:

Du och dina medspelare befinner er i en klassisk spelhåla i undre världen. Ni har fått information om hur ni skall lyckas göra den stora stöten, och komma över pengar och stöldgods. Lyckas ni med detta måste ni kunna ta er därifrån utan att bli tagna på bar gärning av de andra ljusskygga spelarna. Nu är det bäst att vara snabb, för tiden är knapp!
 

Escape Room - Prison Break:

Du är inlåst i cellen tillsammans med dina medspelare och ni har blivit dömda till livstid för ett brott som ni inte begått. Ni måste tillsammans använda er av alla ledtrådar och dra er inte för att muta eventuella korrupta fångvaktare för att ta er ut. Kommer ni hinna innan tiden går ut?
 

Escape Room - The Chapel:

Du och dina medspelare har hittat spår som leder till den heliga graalen, långt under kapellet i mörkret och spänningen är påtaglig!
Missa dock inga ledtrådar för att komma fram, men tveka inte för länge då det finns flera andra som kommer göra vad som helst för att bevara den heliga graalen hemlig -  och de är er på spåren!

✔ Val av rum görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Hur fungerar Room Escape?

Upplevelsen är baserad på ett dataspel med samma namn där uppdraget är att genom att samla ihop olika ledtrådar, lösa olika pussel och klurigheter ta sig ut ur rummet innan tiden tar slut. Det är en perfekt teambuildingaktivitet där du tillsammans med en grupp blir inlåsta i ett rum och ska under tidspress lösa olika uppdrag för att kunna ta er ut ur rummet. Klarar ni inte av uppdragen kommer ni inte vidare i spelet.

Vad ska man ha på sig under upplevelsen?

Vi rekommenderar bekväma kläder, men val av klädsel är helt fritt. 

Hur lång tid tar Room Escape?

Ni har totalt en timme på er att lösa uppgiften i rummet. Men räkna med lite extra tid innan och efter upplevelsen. 

Hur många personer kan man vara i varje rum?

Det beror på vilken bana eller rum man spelar, men det optimala antalet är mellan 4-5 personer.

Vad händer om man fastnar i något moment i rummet?

Alla rum är kameraövervakade av säkerhetsskäl och även för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa ett sällskap som fastnat i något moment. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
18 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Room Escape
Simon Roligt som tusan Detta var en väldigt rolig upplevelse och ett roligt sätt att avsluta helgen på! Rekommenderar sherlock Holmes rummet, klurigt och spännande!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Spela in din egen Musikvideo
Från 2.495 kr