Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Room Escape Stockholm
Kampanj
-25%

Room Escape i Stockholm

(18st omdömen) Läs alla
319 kr 425 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås Antal deltagare Priset gäller för en person. För att genomföra upplevelsen behöver ni vara minst två personer. Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 till 90 minuter Viktig information 2-6 personer per rum. Om två personer ska spela tillsammans krävs en tvåpersoners-biljett.

Room Escape i  Stockholm - Ta dig ut medans klockan tickar

I centrala Vasastaden i Stockholm hittar du Escape Rooms som kommer att öka din puls och ditt adrenalin rejält. Förbered dig på en upplevelse du sent skall glömma. Här måste du tänka snabbt, lösa gåtor och uppdrag med hjälp av de ledtrådar som du kan hitta.

 

✔ Stort utbud av Läskiga, spännande och mystiska temarum 

✔ Samarbeta kreativt med ditt team medan ni kämpar för att ta er ut i tid

✔  Ett äventyr för alla. Ta med vänner, familj eller kollegor

 


Om upplevelsen - Room Escape i Stockholm:

I centrala Vasastaden i Stockholm hittar du rummen som kommer att öka din puls, ditt adrenalin och som kommer ge dig en upplevelse du sent skall glömma. Här måste du tänka snabbt, lösa gåtor och uppdrag med hjälp av de ledtrådar som du kan hitta. Det gäller att hålla huvudet på skaft och att samarbeta med sina lagkamrater, för ni vill väl ta er ut ur rummet innan tiden är ute? Upplevelsen är nästan för alla och det finns olika nivåer att välja på, frågan är bara om du vågar?
 

Escape Room - Natt på Museet:

Hissen går sönder och skenar nedåt och ni vaknar upp i museets kolsvarta källare. Du och dina medspelare börjar leta efter en väg ut och efter ljus som ni kan tända. Men ju mer ni rör er bort från hissen, desto mer märkliga föremål känner ni. Mystiken ökar ju mer tiden går, lyckas ni ta er ut eller blir ni fast i den mörka energins grepp för alltid?
 

Escape Room - SAW :

Du vaknar upp i ett dunkelt rum och känner att det börjar sippra in gas i rummet. En bandspelare med en förvrängd röst förklarar för er att ni är här för att betala tillbaka för alla onda gärningar och spelets regler. Nu gäller det att vara snabba, för snart når gasen en dödlig nivå och tiden är knapp. Tick, tack…
 

Escape Room - Cell

Du och dina medspelare upptäcker att ni sitter fängslade med ögonbindel i varsin cell och nu börjar cellerna fyllas med rök. Det är oviktigt hur ni hamnade där för nu är fokus på att ni måste ta er därifrån! Tiden är knapp och ni måste skynda er för vakterna är påväg! För att ta er därifrån måste ni samarbeta, för ni vill väl att alla ska komma ut i friheten och ingen kamrat lämnas kvar åt ett grymt öde.
 

Escape Room - Sherlock

Du och dina medspelare befinner er i ett rum där ni plötsligt möts av Dr Watson som behöver er hjälp för att rädda Sherlock Holmes. Han sitter tydligen fängslad och tiden börjar rinna ut! Nu hänger allt på er och ni måste samla ihop bevis som kan rentvå Sherlock innan det är försent. Lyckas ni inte, skickar ni honom mot sin avrättning eftersom hans straff resulterar i hängning…

Escape Room - Trollkars prövningar

 

Spelarna i det här rummet utgörs av en grupp lärlingar till en trollkarl som står inför sitt sista uppdrag från din läromästare. Mäster Diaphugius har ett sista test förberett för er som kommer ge er titeln Trollkarlsassistent. Men först måste ni klara ett sista uppdrag, hans favoritdjur har försvunnit och det är ert uppdrag att hitta katten Mikla igen. Ni har en timme på er, kommer ni återförena trollkarlsmästaren med sitt älskade djur aller göra honom djupt besviken?

Escape Room - Insane Asylum

 

Du och dina vänner representerar “patienter” på det ökända och tragiska Overbrook sjukhuset, där psykiatrisk forskning pågår på mentalsjuka personer. Eller är det verkligen så? Sjukhuset är en skenmanöver för ett hjärnkontrollsexperiment oms utförs av en grupp forskare. Nu finns dock chansen för dig att rymma. Hitta rätt mediciner för att återfå ditt förstånd och hitta ut från sjukhuset för gott.

Escape Room - En natt i Tortuga

Ni är en grupp sjömän som kidnappats och står inför att bli sålda som slavar om ni inte lyckas rymma i tid. Att resa till Tortuga var definitivt ett misstag och ett ni kan få betala dyrt för om ni inte hinner rymma och rädda era liv i tid. En grupp pirater har tagit er till fånga och har stängt in er i deras förrådsrum tills morgonens slavauktion. Nu är er chans att samarbeta och lyckas rymma till er frihet. Kommer ni klara det?

✔ Val av rum görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt!Hur fungerar Room Escape?

Upplevelsen är baserad på ett dataspel med samma namn där uppdraget är att genom att samla ihop olika ledtrådar, lösa olika pussel och klurigheter ta sig ut ur rummet innan tiden tar slut. Det är en perfekt teambuildingaktivitet där du tillsammans med en grupp blir inlåsta i ett rum och ska under tidspress lösa olika uppdrag för att kunna ta er ut ur rummet. Klarar ni inte av uppdragen kommer ni inte vidare i spelet.

Vad ska man ha på sig under upplevelsen?

Vi rekommenderar bekväma kläder, men val av klädsel är helt fritt. 

Hur lång tid tar Room Escape?

Ni har totalt en timme på er att lösa uppgiften i rummet. Men räkna med lite extra tid innan och efter upplevelsen. 

Hur många personer kan man vara i varje rum?

Det beror på vilken bana eller rum man spelar, men det optimala antalet är mellan 4-5 personer.

Vad händer om man fastnar i något moment i rummet?

Alla rum är kameraövervakade av säkerhetsskäl och även för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa ett sällskap som fastnat i något moment. 
Omdömen av den här upplevelsen:
18 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Room Escape
Simon Roligt som tusan Detta var en väldigt rolig upplevelse och ett roligt sätt att avsluta helgen på! Rekommenderar sherlock Holmes rummet, klurigt och spännande!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong i Stockholm
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.946 kr 2.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm i Stockholm
(16) +4
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 3.499 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Stockholm
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 419 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter i Stockholm
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Danskurs
Danskurs
+1
Släpp loss och ta på dig dansskorna. Testa på att lära dig dansa med över 40 olika kurser att välja mellan.
Från 412 kr 549 kr
Läs mer