Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Room Escape Jönköping
Kampanj
-25%

Room Escape i Jönköping

(18st omdömen) Läs alla
262 kr 349 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås Antal deltagare Priset gäller för en person. För att genomföra upplevelsen behöver ni vara minst två personer. Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 till 90 minuter Viktig information 2-6 personer per rum

Ett spännande Room Escape i Jönköping för hela familjen

Upplev ett spännande äventyr i mystisk anda på Östra Storgatan i Centrala Jönköping. Välj bland fyra förstklassiga Escape Rooms för en sann utbrytningsupplevelse. Ta med dig vännerna eller familjen och kom hit!✔ Tick tack, tick tack... Lös mysteriet medans klockan tickar

✔ Samarbeta kreativt med ditt team

✔  För hela familjen, kompisgänget eller företaget

 


Om upplevelsen - Room Escape i Jönköping:

På Östra Storgatan i Centrala Jönköping hittar du upplevelserummen som med skräckblandad förtjusning tar dig genom ett riktigt äventyr! Det kommer bli en upplevelse ni sent kommer att glömma. Du och dina medspelare blir inlåsta i olika rum, och för att ni skall kunna ta er ut innan tiden är ute måste ni lösa olika gåtor och mysterier genom de olika ledtrådarna. Här gäller det att samarbeta ihop och tänka utanför boxen. För visst vill ni inte att tiden ska hinna rinna ut och ni blir inlåsta.


Escape Room - Cell Block

Du och dina medspelare har precis blivit inlåsta på något av de sämsta platserna på jorden, i en cell i ett Sovjetiskt gammalt fängelse. Nu gäller det att använda alla ledtrådar som ni lyckas hitta, för gör ni inte det kommer ni bli fast i den är mardrömmen för all framtid.
 

Escape Room - The Chapel

Långt under kapellet, i mörkret, har du och dina medspelare precis hittat ledtrådar till den heliga graalen. Men akta er, det finns många andra som skulle göra allt för att bevara dess hemlighet och existens. Missa inte ledtrådarna som kan hjälpa er lösa gåtorna som tar er fram, och även tar er därifrån, innan ni blir upptäckta av de andra!
 

Escape Room - Assassination (The downfall of an Emperor) 

Kejsaren har härskat och terroriserat folket för länge. En grupp Samurajkrigare har nu bestämt att ta sig hem till kejsaren och avsluta dess liv. Här gäller det att vara listig och samarbeta med dina medspelare, för att lyckas ta er in och utföra uppdraget och sedan undkomma alla på vägen ut.
 

Escape Room - Mysterium (Intriguing Secrets) 

Det är låst och ni befinner er på fel sida av dörren. Ni är inne på kontoret hos den makabre arkeologen R. Carters och nu måste ni lösa Carters mysterium innan tiden går ut. Det är bråttom och ni måste skynda er, för inte vill ni väl råka ut för samma tragedi som Carter. 

✔ Val av rum görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt!Hur fungerar Room Escape?

Upplevelsen är baserad på ett dataspel med samma namn där uppdraget är att genom att samla ihop olika ledtrådar, lösa olika pussel och klurigheter ta sig ut ur rummet innan tiden tar slut. Det är en perfekt teambuildingaktivitet där du tillsammans med en grupp blir inlåsta i ett rum och ska under tidspress lösa olika uppdrag för att kunna ta er ut ur rummet. Klarar ni inte av uppdragen kommer ni inte vidare i spelet.

Vad ska man ha på sig under upplevelsen?

Vi rekommenderar bekväma kläder, men val av klädsel är helt fritt. 

Hur lång tid tar Room Escape?

Ni har totalt en timme på er att lösa uppgiften i rummet. Men räkna med lite extra tid innan och efter upplevelsen. 

Hur många personer kan man vara i varje rum?

Det beror på vilken bana eller rum man spelar, men det optimala antalet är mellan 4-5 personer.

Vad händer om man fastnar i något moment i rummet?

Alla rum är kameraövervakade av säkerhetsskäl och även för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa ett sällskap som fastnat i något moment. 
Omdömen av den här upplevelsen:
18 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Room Escape
Simon Roligt som tusan Detta var en väldigt rolig upplevelse och ett roligt sätt att avsluta helgen på! Rekommenderar sherlock Holmes rummet, klurigt och spännande!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +4
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 2.879 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 330 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Danskurs
Danskurs
+1
Släpp loss och ta på dig dansskorna. Testa på att lära dig dansa med över 40 olika kurser att välja mellan.
Från 412 kr 549 kr
Läs mer