Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Room Escape Jönköping

Room Escape Jönköping

(18st omdömen) Läs alla
349 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information 2-6 personer per rum Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund Antal deltagare Priset gäller för en person. För att genomföra upplevelsen behöver ni vara minst två personer. Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 till 90 minuter

Ett spännande Room Escape i Jönköping för hela familjen

Upplev ett spännande äventyr i mystisk anda på Östra Storgatan i Centrala Jönköping. Välj bland fyra förstklassiga Escape Rooms för en sann utbrytningsupplevelse. Ta med dig vännerna eller familjen och kom hit!✔ Tick tack, tick tack... Lös mysteriet medans klockan tickar

✔ Samarbeta kreativt med ditt team

✔  För hela familjen, kompisgänget eller företaget

 


Om upplevelsen - Room Escape i Jönköping:

På Östra Storgatan i Centrala Jönköping hittar du upplevelserummen som med skräckblandad förtjusning tar dig genom ett riktigt äventyr! Det kommer bli en upplevelse ni sent kommer att glömma. Du och dina medspelare blir inlåsta i olika rum, och för att ni skall kunna ta er ut innan tiden är ute måste ni lösa olika gåtor och mysterier genom de olika ledtrådarna. Här gäller det att samarbeta ihop och tänka utanför boxen. För visst vill ni inte att tiden ska hinna rinna ut och ni blir inlåsta.


Escape Room - Cell Block

Du och dina medspelare har precis blivit inlåsta på något av de sämsta platserna på jorden, i en cell i ett Sovjetiskt gammalt fängelse. Nu gäller det att använda alla ledtrådar som ni lyckas hitta, för gör ni inte det kommer ni bli fast i den är mardrömmen för all framtid.
 

Escape Room - The Chapel

Långt under kapellet, i mörkret, har du och dina medspelare precis hittat ledtrådar till den heliga graalen. Men akta er, det finns många andra som skulle göra allt för att bevara dess hemlighet och existens. Missa inte ledtrådarna som kan hjälpa er lösa gåtorna som tar er fram, och även tar er därifrån, innan ni blir upptäckta av de andra!
 

Escape Room - Assassination (The downfall of an Emperor) 

Kejsaren har härskat och terroriserat folket för länge. En grupp Samurajkrigare har nu bestämt att ta sig hem till kejsaren och avsluta dess liv. Här gäller det att vara listig och samarbeta med dina medspelare, för att lyckas ta er in och utföra uppdraget och sedan undkomma alla på vägen ut.
 

Escape Room - Mysterium (Intriguing Secrets) 

Det är låst och ni befinner er på fel sida av dörren. Ni är inne på kontoret hos den makabre arkeologen R. Carters och nu måste ni lösa Carters mysterium innan tiden går ut. Det är bråttom och ni måste skynda er, för inte vill ni väl råka ut för samma tragedi som Carter. 

✔ Val av rum görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
18 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Room Escape
Simon Roligt som tusan Detta var en väldigt rolig upplevelse och ett roligt sätt att avsluta helgen på! Rekommenderar sherlock Holmes rummet, klurigt och spännande!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Segwaytur
Segwaytur Stockholm, Malmö
Från 600 kr