Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Room Escape Norrköping

Room Escape Norrköping

(18st omdömen) Läs alla
349 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information 2-6 personer per rum Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund Antal deltagare Priset gäller för en person. För att genomföra upplevelsen behöver ni vara minst två personer. Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 till 90 minuter

Room Escape i centrala Norrköping - I sann utbrytaranda

Ta med dig familjen, kompisarna eller kollegorna på ett äventyr till centrala Norrköping. Här finns tre olika Escape Rooms och åtta olika banor. Alla scenarier är välgjorda med unika teman. Helt upplagt för en klockren upplevelse i sann utbrytaranda.

 

✔ Spännande gåtor & berättelser i tema-troget inredda rum

✔ Samarbeta kreativt med ditt team medan ni kämpar för att ta er ut i tid

✔  Ett äventyr med familj, vänner eller kollegor 

 


Om upplevelsen - Room Escape i Norrköping:

Mitt i centrala Norrköping hittar du ett av de största satsningarna på Escape Room i Sverige, med upp till 8 olika banor fördelat på 3 olika rum. Här skall du och dina medspelare ta er vidare genom att lösa olika gåtor och klurigheter innan tiden är ute. Det gäller att ni är uppmärksamma och använder er av de ledtrådar och möjligheter som ni kan hitta för att ni skall kunna ta er ut. Detta är spännande, samtidigt som skrämmande, men slösa inte bort tiden då ni måste lösa uppdraget för att kunna ta er ut i friheten!
 

Escape Room - Trapped 

Ett mord har skett och du och dina medspelare har precis blivit inlåsta i samma rum där det sägs att mordet begåtts. Det sista spelet mördaren, Serviljan, vill spela - är med er! För att komma ut i det fria måste ni lösa ledtrådarna i rummet, och frågan är om ni lyckas överlista honom eller inte. Mardrömmen har precis blivit verklighet…
 

Escape Room - Prison Break 

Du har tillsammans med dina medspelare precis blivit inlåsta i en cell, dömda på livstid, för ett brott som ni inte begått. Nu gäller det att ni tillsammans använder er av de ledtrådar och hjälpmedel som ni kan hitta för att ni skall ta er ut. Hinner ni innan tiden går ut?
 

Escape Room - The Chapel 

I det kapell som är inspirerat från Da Vincikoden finns spår till den heliga graalen och den måste ni hitta. Men var uppmärksamma på ledtrådarna och glöm inte titta en extra gång över axeln, det finns andra som skyddar den heliga graalen och gör allt för att den aldrig ska hittas. 

Escape Room -The Asylum 

Tillsammans med dina medspelare har ni förväxlats med inskrivna patienter på de ökända mentalsjukhuset Pennhurst State School and Hospital. Nu måste ni försöka rymma för att inte bli fast här för all framtid. Ni har en timme på er innan ronden ledd av Doktor E. Mendel kommer äga rum. Skynda er innan det är för sent! ✔ Val av rum görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
18 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Room Escape
Simon Roligt som tusan Detta var en väldigt rolig upplevelse och ett roligt sätt att avsluta helgen på! Rekommenderar sherlock Holmes rummet, klurigt och spännande!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Segwaytur
Segwaytur Stockholm, Malmö
Från 600 kr