Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Höghöjdsbana

Höghöjdsbana Ängelholm

419 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Testa på äventyret med höghöjdsbana i Ängelholm

Välkommen till den största äventyrsparken med 6 banor upp till 15 meter över marken mitt i centrala Ängelholm. På somrarna när löven sitter på träden är det som att klättra i en liten djungel. Hur mysigt är inte det?!


✔ Känn pirret i magen när du åker linbana mellan träden

✔ Utbildade instruktörer håller uppsyn för maximal säkerhet

✔ Utmana dig själv när du klättrar i höghöjdsbanan

 


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Ängelholm:

Upplev spänningen med en höghöjdsbana där du får chansen att utmana sig själv och testa dina gränser. Innan du beger dig upp i trädtopparna får du en säkerhetsgenomgång och du får ta på dig hjälm, helkroppssele och handskar som du lånar av oss.

Våra utbildade instruktörer kommer finnas till hjälp och de har uppsyn över dig under hela vistelsen. När du klättrar på hinder mellan träden känner du ett skönt pirr i magen och adrenalinet pumpar genom kroppen.
  

Vad är en höghöjdsbana?

En höghöjdsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Höghöjdsbanan passar alla!

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Ängelholm?

Ängelholm bjuder på 6 utmanande höghöjdsbanor med olika svårighetsgrad och höjd. Det finns något för alla klättrare. Banornas höjd varierar mellan 6-15 meter. 


Kan vem som helst komma och klättra i höghöjdsbanan?

Upplevelsen passar alla åldrar och grupper, i Ängelholm har man en längdgräns på 125 cm och en övre viktgräns på 120 kg.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Grottkrypning
Från 890 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr