Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Höghöjdsbana i Oxelösund

Höghöjdsbana i Oxelösund

419 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Utmana dig i banorna i natursköna Oxelösund

Nu är det dags att ge dig upp i luften på svajande räcken och zipline som tar dig från ena trädtoppen till den andra. En dag på höghöjdsbanan är en dag fylld med skratt. Dela stunden genom att bjuda med hela familjen!

 • Välj bana efter teknisk svårighet som passar dig
 • En dag med massor av skratt tillsammans med dina vänner
 • Perfekta aktiviteten för familjen!


  Om upplevelsen: Höghöjdsbana i Oxelösund

  Att vakna upp till dagen då det är dagas att åka till höghöjdsbanan är som att vakna upp på julaftonsmorgon. Med en sprudlande känsla är det dags att bege dig till Oxelösund och äventyret där du ska ta dig till högre höjder.

  På plats på Jogersö hittar du dagens äventyr där den utbildade personalen möter dig för en genomgång av säkerheten och banornas upplägg. Här får du även tips och trix som kommer att hjälpa dig att ta dig förbi banornas alla hinder. Skulle du vilja få råd under klättringen finns personalen alltid nära till hands för att hjälpa dig. När det sedan är din tur att ta första steget uppåt mot toppen av skogens granar är du fastspänns i en sele och utrustad med både hjälm och handskar. Svinga dig i lianer och gunga dig fram på svajande stockar på flera meters höjd och upplev den fantastiska känslan av att klara av hinder efter hinder. Peppa varandra när du och dina vänner tar er genom banornas svårigheter.

  För dig som gillar utmaningar hittar du till områdets tuffaste bana, RiskZone. Där får du testa på dina klättringsfärdigheter och övervinna dina rädslor när du tar steget från banans platform rakt ut i luften. Samla dina vänner och familj för en dag på höghöjdsbanan i natursköna Oxelösund!  Vad är en höghöjdsbana?

  En höghöjdsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Höghöjdsbanan passar alla!

  Är det en säker upplevelse?

  Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

  Vad ska jag ha på mig?

  Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
  Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

  Vilka banor kan jag välja mellan?

  Västervik erbjuder fyra olika banor där varje bana har en egen svårighetsgrad. Du kan välja från den lägsta banan med hinder på bara någon meters höjd till den mest tekniska banan med högsta punkt på 11 meter. 


  För vem passar upplevelsen?

  Höghöjdsbanan är en bra familjeaktivitet och passar alla som vill uppleva ett spännande äventyr. Det finns längdgränser för varje bana där den lägsta banan har en gräns på 110 cm. 

  Hur hittar jag till höghöjdsbanan i Oxelösund?

  Från Oxelösunds centrum tar du dig västerut ut till Jogersö där du hittar höghöjdsbanan intill ett fantastisk naturområde.
  Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
  Höghöjdsbana
  Dela din upplevelse

  Liknande upplevelser

  Kampanj
  -25%
  Flyg Luftballong
  Flyg Luftballong
  (5) +3
  Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
  Från 1.871 kr 2.495 kr
  Läs mer
  Kampanj
  -25%
  Hoppa Fallskärm
  Hoppa Fallskärm
  (16) +5
  Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
  Från 2.159 kr 2.879 kr
  Läs mer
  Kampanj
  -25%
  Room Escape
  Room Escape
  (18) +8
  Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
  Från 210 kr 280 kr
  Läs mer
  Kampanj
  -25%
  Kurs i vilda ätbara växter
  Kurs i vilda ätbara växter
  +1
  I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
  Från 262 kr 349 kr
  Läs mer
  Kampanj
  -25%
  Bushcraft kurs
  Bushcraft kurs
  +1
  Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
  Från 487 kr 649 kr
  Läs mer
  Kampanj
  -25%
  Danskurs
  Danskurs
  +1
  Släpp loss och ta på dig dansskorna. Testa på att lära dig dansa med över 40 olika kurser att välja mellan.
  Från 412 kr 549 kr
  Läs mer