Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Höghöjdsbana Gällö

Höghöjdsbana Gällö

419 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Balansera och klättra genom ett spännande äventyr på höghöjdsbanan i Gällö 

Förbered dig för sommaren största äventyr i Jämtlands Gällö. Klättra bland träden och utmana dig i äventyrsbanans alla hinder. Välkommen till höghöjdsbanan i Gällö!

  • Testa på de tre olika banorna med samanlagt 32 olika hinder
  • En upplevelse fyllt av skratt på höghöjdsbanan i Gällö, Bräcke kommun
  • Lär dig olika klättringstekniker av vår utbildade personal


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Gällö:

Förutom att Gällö bjuder på fantastisk miljö i de norrländska skogarna hittar du höghöjdsbanan strax intill den världskända skidtunneln Mid Sweden 365 med snö året om. Så samla kompisgänget, familjen eller bjud med din partner till högre höjder!

I aktivitetsparken finns höghöjdsbanan som erbjuder ett äventyr för hela familjen. Aktivitetsparken ligger bara en kort bilresa från Bräcke eller fem mil från staden Östersund. Här har du chansen att utmana dig på högre höjder. Testa att krypa genom tunnlar och klättra i nät när du tar dig genom den gröna banans olika hinder. Prova AdventureZone med sina långa linbanor, ninjarep och balanshinder på nio meters höjd, eller den svarta banan som kommer få adrenalinet att pumpa med sina tekniska utmaningar - den perfekta banan för den orädde!

När du anländer till platser möter vår utbildade personal dig för en säkerhetsgenomgång. Du får även hjälp på med utrustningen som krävs för att vistas på banorna. På test-banan får du lära dig hur du klättrar på ett säkert sätt innan du ger dig ut på de olika banorna i den natursköna miljön i Gällö. Ett äventyr på höghöjdsbanan passar hela familjen och kompisgänget som vill byta vardagen mot ett spännande äventyr.


 

Vad är en höghöjdsbana?

En höghöjdsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Höghöjdsbanan passar alla!

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Grottkrypning
Från 890 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr