-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Höghöjdsbana Karlstad

Höghöjdsbana Karlstad

st
Välj en variant i listan.
310,00 kr
Upplevelsepresenter


 

Viktig information
Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn.
Orter:
Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare
Åldersgräns
Vår rekommendation är från ca 10 år.
Tillgänglighet
April - November
Varaktighet
Cirka 1,5 - 2 timmar

Upplev fantastisk klättring med höghöjdsbanorna i Karlstad

Vill du utmana dig själv genom att klättra, svinga dig i nät och åka linbanor högt upp mellan träden? Då borde du verkligen testa på en höghöjdsbana! Ett otroligt rolig äventyr där du själv väljer vilken svårighetsgrad du vill klättra på.


✔ Utmana dig själv på en passande nivå

✔ Upplev spännande klättring i fantastisk skogsmiljö

✔ En upplevelse utöver det vanliga, oändligt kul

 


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Karlstad:

Välkommen till Skutberget på ett äventyr du vill uppleva igen och igen! Här smälter våra banor in i en vacker löv och barrskog och du får uppleva en ny känsla av att vara i skogen.

Vi har flera olika höghöjdsbanor med ett brett urval av svårighetsgrader som ger dig möjlighet att börja på en nivå som passar dig och sedan utmana dig själv på de högre och lite svårare banorna.

Du kommer få en säkerhetsgenomgång av en instruktör när du anländer och sedan bli tilldelad klättersele och hjälm. Vi har öppet oavsett väder och vi rekommenderar träningskläder eller lättare utomhuskläder, bra skor med bra sula som en träningssko. Ett annat tips är att klä sig i flera lager eftersom du kommer bli varm medan du klättrar. Information om de olika Höghöjdsbanorna i Karlstad:

Lillasyster: 

Det här är vår orangea bana som också är vår enklaste. Den passar perfekt för våra minsta besökare, med 8 spännande hinder och avslutas med en linbana. Minimilängden för denna banan är 80 cm och som vuxen kan man gå med på backen och hjälpa till.
 

Äntligen:

Här är vår ljusgröna bana och den har svårighetsgrad enkel. Det är en perfekt bana för stora och små som testar höghöjdsbana för första gången. Banan är belägen 2-4 meter över marken och innehåller 11 roliga hinder.
 

Håll i dig:

Detta är en mörkgrön bana som passar perfekt för familjen. Den har en minimilängd på 110 cm. Det är en spektakulär bana me utmanande hinder, den går lite högre och avslutas med en 50 meter lång linbana.
 

Stora Imse Vimse:

Detta är vår andra mörkgröna bana som också den passar bra för hela familjen, minimilängden här är också 110 cm. Den här banan har ingen linbana och passar därför perfekt för dig som tycker att just den delen är lite svår. Däremot får du förbereda dig på att det finns spindelnät, kokosbollar och andra spännande överraskningar. 
 

Zip it:

Här har du en av våra häftigaste banor som tar dig ut på en längre tur runt hela klätterparken. Det är en blå bana som passar familjen men har en minimilängd på 140 cm. Här finns inga svårare hinder, bara massa härliga linbanor med olika längd. Här börjar det blir riktigt luftigt under fötterna!
 

Nej fy då, röd/svart:

Välkommen till vår riktigt höga bana som är indelad i två delar, röd och svart. Minimilängden här är 150 cm eftersom det är en riktig utmaning att ta sig genom denna banan. Första delen kräver både mod och styrka. Den andra delen där de sista hindren börjar kommer du vilja kyss gräset när du är åter på fast mark. En perfekt bana för de som går igång på galenskap!
 

  • ✔ Fri frakt vid köp över 500:-
  • Hemleverans av box, 1-2 dagar 
  • ✔ E-Postleverans inom 5 min
  • Gratis och extra miljövänligt
  • ✔ 3 års giltighetstid
  • 45 dagars öppet köp
  • ✔ Grymmaste priserna
  • Köp nu. Betala sen 
Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

Flyg Luftballong (1)
Flyg Luftballong
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Takvandring (3)
Takvandring
Stockholm, Uppsala, Sundsvall
Från 695,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Äventyrsbana (5)
Äventyrsbana
Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil
Smögen
Från 2.495,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Segwaytur
Segwaytur
Stockholm, Malmö
Från 595,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev