Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Äventyrsbana

Äventyrsbana Göteborg

(5st omdömen) Läs alla
495 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns 12 år och minst 150 cm Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn.

Upplev den pirrande känslan av äventyrsbanan i Göteborg

Att uppleva en  äventyrsbana är en känsla utöver det vanliga. Det är olidligt roligt och utmanande på samma gång. Här i Partille, Göteborg har vi tre olika äventyrsbanor med olika svårighetsgrader. Vi har en bana som passar alla oavsett vilken nivå man vill testa.

  • Känns spänningen med otroliga äventyrsbanor
  • Klättra på banor som är mellan 3 och 18 meter höga
  • Låna utrustning för maximal säkerhet

     


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Göteborg:

På våra äventyrsbanor finns en lätt, en medel och en svår bana som har olika höjder samt olika ålder och längdrekommendationer. För oss är säkerheten otroligt viktig och du kommer att få genomgå en säkerhetsgenomgång och få den utrusning du behöver för att köra äventyrsbanan. Du kommer också att få gå vår övningsbana som är 1 meter över marken för att visa att du förstått hur utrustningen fungerar och att du kan ta dig fram på ett säkert sätt. Övningsbanan består av endast 2 hinder och en linbana. Sedan är det bara att ge sig upp i äventyrsbanorna.

 

Information om de olika banorna:


Grön bana:

Rekommenderas från 12 år och 150cm lång. Det här är vår lägsta och lättaste bana med en höjd på 3 till 7 meter. Den består av 15 hinder och utmaningar varav 3 är linbanor. Ta dig fram över äventyrsbanans olika utmaningar och svinga dig i linbanorna, något som inte är lika enkelt som det ser ut från marken.

 

Blå bana:

Här rekommenderas det att du är från 12 år och 150 cm lång. Den här äventyrsbanan är vår mellanbana och är mellan 5 och 10 meter hög. Här får du ta dig genom 15 hinder och utmaningar varav 2 är linbanor. Här krävs det lite mer mod och fysik för att du ska kunna ta dig fram. Kom ihåg att njuta av naturen! 

 

Röd bana:

Ålder och längdrekommendationen här är 15 år och 160 cm lång. Den röda banan är vår svåraste bana och har en avslutande höjd på 18 meter. Det här är banan för det äventyrslystna som verkligen vill ha en utmaning. Äventyrsbanan består av 15 utmaningar och hinder varav 3 linbanor. Klättra upp till klippavsatsen på 18 meter höjd och svinga dig ut på den 170 meter långa linbanan som tar dig tillbaka till startområdet.
  

Vad är en äventyrsbana?

En äventyrsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Äventyrsbanan passar alla!

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Göteborg?

Det finns tre olika banor på olika höjd och med varierande svårighetsgrad i Göteborg.
Grön bana: Svårighetsgrad Lätt och ligger på mellan 3-7 meter
Blå bana: Svårighetsgrad Medel och ligger på mellan 5-10 meter
Röd bana: Svårighetsgrad Svår och har en höjd på upp till 18 meter

Hur hög är den högsta höghöjdsbanan i Göteborg?

Den högsta banan, den röda banan, har hinder och utmaningar så högt som 18 meter upp i trädtopparna
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong Göteborg (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.916 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape Göteborg (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 295 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg Läs mer om upplevelsen här!
Från 495 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Grottkrypning
Från 890 kr