Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Äventyrsbana

Äventyrsbana Sundsvall

(5st omdömen) Läs alla
330 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar Viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn.

Häng med på en fantastisk upplevelse med äventyrsbanan i Sundsvall

Välkommen till Södra Stadsberget som ligger i utkanten av Sundsvall. Här har vi byggt upp fem olika äventyrsbanor med olika svårighetsgrader för att du ska kunna utmana dig själv på din nivå. 
 

  • Äventyrsbanor som låter dig utmanas på din nivå
  • Ziplines inkluderade i banorna för extra spänning
  • En upplevelse som är lika rolig för små som stora


     


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Sundsvall:

Att få uppleva spänningen med äventyrsbanan är helt underbart. Du kan välja vilken svårighetsgrad du vill börja på för att sedan utmana dig själv mer och mer. Det är en härlig upplevelse utöver det vanliga. Äventyrsbanorna är indelade i olika färgkoder som går från orange, ljusgrön, mörkgrön, blå och slutar på röd. Orange är den lättaste och röd är den svåraste. Välkommen!
 

Här får du lite mer information om varje äventyrsbana:

Ekkorn:
Välkommen till vår orangea bana som också är våran lättaste bana. Den här banan passar för parkens minsta besökare. Banan innehåller sex roliga och spännande hinder som avslutas med en zipline. Du som vuxen kan gå med på marken som stöd ifall det skulle behövas. Det är även en minimilängd på 80 cm.

Grönt är skönt:
Här har vi vår ljusgröna bana, en enkel bana som är perfekt för nybörjarna oavsett om du är stor eller liten. Banan innehåller 12 roliga hinder som låter dig prova på hur systemet fungerar. Hela banan börjar med en fantastisk zipline. Här har vi en minimilängd på 110 cm.

Se på mig:
Med en minimilängd på 110 cm hittar du här vår mörkgröna familjebana. Här börjar det bli luftigt under fötterna men de åtta hindren är relativt enkla. Banan har också en längre spännande zipline som du kommer få njuta av.

Propaganda stigen:
Det här är vår blåa bana som tillåter dig uppleva riktig spänning. Här är minimilängden på 140 cm. Detta är en av de häftigaste banorna vi har på anläggningen och den går väldigt högt upp mellan träden. Den här banan består av 12 hinder och två ziplines. Den sista ziplinen är 100m lång och avslutar banan med en fantastiskt magisk utsikt över havet.

Glöm det:
Vill du har ännu mer utmaning och spänning så har vi här vår röda bana. Det är parkens svåraste bana och innehåller tio riktigt tuffa utmaningar och hinder. Det enda du kommer vilja är att komma ner på backen igen och känna den fasta marken. Det kommer du får göra men du kommer göra det via vår quickjump som kommer ge dig ett härligt pirr i magen.
 



Vad är en äventyrsbana?

En äventyrsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Äventyrsbanan passar alla!

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Sundsvall?

I Sundsvall finns det sju olika banor för dig att utmana dig själv och dina vänner i. Banorna är färgkodade likt skidbackar och varierar i svårighetsgrad. Den orangea banan är anläggningens lättaste och är belägen någon meter över marken. Den röda banan, som är den tuffaste på anläggningen rör sig högt uppe bland trädtopparna och utmanar dig med en rad riktigt svåra hinder.

Kan vem som helst utföra upplevelsen?

Till höghöjdsbanan i Sundsvall är alla över 80 cm långa välkomna att klättra. Av säkerhetsskäl är maxvikten 120 kg.
Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm i Sundsvall
(16) +5
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.624 kr 3.499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 210 kr 280 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Sundsvall
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 330 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer