Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Äventyrsbana

Äventyrsbana Örebro

(5st omdömen) Läs alla
349 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Häng med på ett riktigt roligt och utmanande äventyr i äventyrsbanan i Örebro


Här får du chansen att utmana dig själv på olika sätt för att ta dig igenom äventyrsbanan. Du får ta fram ditt mod, din styrka och listighet. Vi kombinerar klättring, lek och äventyr på ett roligt och spännande sätt för att det ska bli den bästa upplevelsen för dig.

 

  • Få en säkerhetsgenomgång och låna hjälm samt sele för maximal säkerhet
  • Kombination av lek, klättring och äventyr 
  • Hitta utmaningen som kräver ditt mod, list och styrka 

     

Om upplevelsen – Äventyrsbana i Örebro:


Välkommen till Sörbybacken här i Örebro. Här kommer du få uppleva fantastisk natur samtidigt som du utmanar dig själv i våra otroligt roliga, spännande och nervkittlande äventyrsbanor. När du kommer hit blir du mött av en instruktör som kommer hålla i en säkerhetsgenomgång för att du ska veta hur du använder utrustningen och hur du klättrar på ett säkert sätt. Du kommer att få låna hjälm och sele av oss. Ett bra tips är att du har på dig oömma kläder och stabila skor när du klättrar. Vi har två banor, en blå och en röd. Dessa banor har olika ålders- och längdgräns för att det ska vara säkert. Den blåa banan har en minimiålder på 7 år och minimilängd på 130 cm. Den röda banans minimiålder är 8 år och minimilängden är 140 cm. Vi garanterar att du kommer ha fantastiskt roligt när du är hos oss och upplever vår äventyrsbana.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas, 10 juli 2018 09:03 Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse