Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Äventyrsbana i Umeå

Äventyrsbana i Umeå

(5st omdömen) Läs alla
350 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Minimumlängd 110 cm Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 3 timmar Viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn.

Upplev den roliga och utmanande upplevelsen på äventyrsbanan i Umeå

Äventyrsbanan i Umeå är en perfekt plats för dig som gillar spänning och utmaningar. Upplev adrenalinkicken när du klättrar högt upp bland träden med balans och styrka för att ta dig vidare på banan. En perfekt upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna.

  • Utbildade instruktörer finns med på plats hela tiden
  • Utmana dig både mentalt och fysiskt
  • Ta dig fram med hjälp av rep och klättring​Om upplevelsen - Äventyrsbana i Umeå:

Upplev äventyrsbanan i den norrländska staden Umeå som tar dig till nya höjder. Susa fram mellan trädtopparna, balansera på höga plattformar och susa ner för nervkittlande linbanor. På en äventyrsbana kan du förvänta dig en rad olika utmaningar, såsom höga hinder, linbanor och repbanor!

På äventyrsbanan i Umeå kommer du att utmana dig själv både fysiskt och mentalt när du balanserar på repbroar högt över marken och klättrar dig fram på svajande vajrar. Här finns det en äventyrsbana för alla oavsett om du är nybörjare eller en erfaren äventyrare. Det finns åtta olika banor med fyra olika nivåer som du kan utmana dig själv i. Banorna är designade som hinderbanor som är sammanlänkade genom olika aktiviteter såsom linbanor, balansgång och klättring på 20-100 meters höjd beroende på vilken svårighetsnivå på bana som du väljer.

På plats kommer du att tas emot av en utbildad instruktör som kommer att ha en genomgång av utrustning och säkerhet. Personalen finns även på plats hela tiden för att hjälpa dig om de behövs. När du har fått all nödvändig information är det dags att ta på sig hjälmen, spänna fast dig och ta dig ut på banorna.

Äventyrsbanan i Umeå är perfekt för teambuilding och kan hjälpa till att stärka relationen och samarbetet inom en grupp genom att uppmuntra och stötta varandra.

Upptäck de norrländska skogarna ur ett nytt perspektiv - bland trädkronorna.Vad är en äventyrsbana?

En äventyrsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Äventyrsbanan passar alla!

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Är äventyrsbanan i Umeå en bra upplevelse som gruppaktivitet?

Ja! Ni kan välja att boka in er ett större sällskap samtidigt för att bygga vidare på er teambuilding. Äventyrsparken är en populär aktivitet för såväl fotbollslag och arbetslag  som kompisgäng. 
Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +4
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 2.879 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 210 kr 280 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Umeå
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 350 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer