Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Äventyrsbana Gällö

Äventyrsbana Gällö

(5st omdömen) Läs alla
419 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar Viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn.

Testa på äventyr på höga höjder i Gällö

 

Gör vardagen till ett äventyr - besök äventyrsbanan i Gällö! Ta steget upp mot högre höjder där svajande stegar, linbanor och ziplines väntar för sommarens mest spännande upplevelse. Ta sikte på trädtopparna eller håll dig närmare marken, du bestämmer nivå helt själv.

  • Spännande äventyr på olika höjder - från marken upp till trädtopparna
  • En säker upplevelse lett av utbildad personal
  • Test över 30 hinner på tre olika banor


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Gällö:

Cirka 20 km nordväst om Bräck har du Jämtlands gömda pärla Gällö. Här hittar du världens längsta skidtunnel Mid Sweden 365 som går genom ett berg och en av familjens roligaste upplevelse - äventyrsbanan. Ge dig upp i banans alla hinder för en fantastisk upplevelse på nya höjder. Kan du se Revsundssjön därifrån?

I Gällö äventyrsbana hittar du tre olika banor där varje bana har en egen svårighetsgrad. Hoppa mellan hinderna på den gröna banan och balansera i luften under den röda bana. Testa på äventyrsparkens tuffaste bana RiskZone för en riktig utmaning. Banan är över 13 meter hög och har inte mindre än 10 olika hinder och spännande utmaningar. Utmana dig själv med att klättra på svajande hinder, balansera på rep eller sväng dig i ett gungnät mellan träden! Vågar du?

Innan du ger dig ut och antar banans utmaningar får du hjälp på med all säkerhetsutrustning för att du ska känna dig trygg under hela vistelsen. Personalen på plats finns alltid tillgänglig om du behöver hjälp under banans gång. Äventyrsbanan i Gällö är en upplevelse med närheten till både skogen, Revsundssjön och givetvis skidtunneln.Vad är en äventyrsbana?

En äventyrsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Äventyrsbanan passar alla!

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Kan vem som helst komma och klättra i äventyrsbanan?

Upplevelsen är anpassad efter personer från 125 cm på grund av säkerhetsskäl. Alla är självklar välkommen att vara med från marken!
Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +5
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 2.879 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 210 kr 280 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Gällö
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 419 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer