Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Äventyrsbana

Äventyrsbana Linköping

(5st omdömen) Läs alla
395 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar Viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn.

Upplev 6 fantastiska äventyrsbanor i Linköping

Våra äventyrsbanor erbjuder något för alla och det är en riktigt spännande och utmanande upplevelse. Du får chans att utmana din höjdrädsla, balans och mentala styrka under helt säkra former. 

  • Klättra bland trädkronor på 150 år gamla tallar
  • Utmana din mentala och fysiska styrka på dessa äventyrsbanor
  • Säkerheten ligger i högsta prioritet så du kan ha roligt på ett säkert sätt

     


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Linköping:

Här i Linköping har vi tre olika banor med olika höjder och svårighetsgrader. När du tar dig genom äventyrsbanorna sitter du fast i vårt säkerhetssystem och om du vill återvända till fast mark finns det flera genvägar på varje bana som låter dig göra detta. Innan du får påbörja äventyret blir du tilldelad utrustning och du får en säkerhetsgenomgång. 

 

Information om de olika banorna:


Klätterstigen:

Det här är en bana som passar för alla, till och med barn som är 120 cm långa och minst 6 år gamla. Banan är den snällaste och börjar på 3 meters höjd och är som högst 5 meter i mitten av banan. Vill man helst undvika den delen finns det en genväg man kan ta. Den här äventyrsbanan har snällare hinder som fokuserar mest på balans och inte på fysisk styrka. Det är en perfekt bana som ger ingång till äventyrsbanevärlden för de som aldrig testat och vill börja på en lägre nivå.
 

Magpirret:

Vår mellanbana som startar på 6 meters höjd och letar sig vidare upp till 8 meters höjd. Den här äventyrsbanan innehåller 15 olika hinder och utmaningar i en fantastisk tall och granskog. Även den här banan har genvägar som tillåter dig att undvika de svårare och tuffaste utmaningarna. Den passar de flesta eftersom den börjar snällt och avslutas lite tuffare.
 

Höjdskräcken:

Det här är vår värstingbana som börjar direkt på 14 meters höjd och högsta punkten ligger 15 meters höjd. Du klättar fram bland trädkronorna på de majestätiska tallarna som är ungefär 150 år gamla. Du får ta dig över stockar, rep och andra spännande hinder som är totalt 16 st. Det här är äventyrsbanan som passar de som vill ha en rejäl mental utmaning och de riktigt orädda.
 Vad är en äventyrsbana?

En äventyrsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Äventyrsbanan passar alla!

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Linköping?

I Linköping finns det 5 härliga banor bland träden att välja mellan. Med totalt 60 olika hinder för dig att klättra över, under och igenom bland de olika banorna. Svårighetsgraderna varierar och det finns något för alla. Banorna varierar i höjd mellan 3 meter till nervkittlande 15 meter upp i luften.


Kan vem som helst utföra upplevelsen?

Klättrare från 6 års ålder är välkomna till Linköping. Minimilängden för den enklaste banan är 110 cm och maxvikt är 110 kg.
Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +4
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 2.879 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape i Linköping
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 262 kr 425 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Linköping
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 395 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer