Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Äventyrsbana

Äventyrsbana Karlstad

(5st omdömen) Läs alla
330 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar Viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn.

Kom och upplev nervkittlande äventyrsbanor i Karlstad

Välkommen till Skutberget i Karlstad till en klätterpark med flera spännande, utmanande och roliga äventyrsbanor. Du är omgiven av vacker löv och barrskog som ger dig en ny känsla av att vara i skogen. Kom och upplev äventyret med äventyrsbanan!

  • Utmana dig själv i din egen takt på olika höjder
  • Passar lika bra för barn som för vuxna
  • Ta dig genom banorna på hinder och ziplines

     


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Karlstad:

I vår klätterpark vill vi att alla ska kunna delta, barn som vuxen, därför har vi flera olika äventyrsbanor med olika höjder och svårighetsgrader. Innan du får ge dig iväg till din första bana måste du genomgå en säkerhetsgenomgång och få del av utrustningen. Vi har öppet oavsett väder och vi rekommenderar träningskläder eller lättare utomhuskläder. Bra skor med bra sula såsom träningsskor och lager på lager eftersom du kan bli varm när du klättrar. Information om de olika äventyrsbanorna i Karlstad:


Lillasyster:

Vår lättaste bana är den orangea, där minimilängden är 80 cm. Den passar utmärkt för parkens minsta besökare och som vuxen kan man gå på marken och hjälpa till. Banan innehåller 8 spännande och roliga hinder och avslutas med en Zipline.
 

Äntligen:

Här är minimilängden 110 cm och detta är en ljusgrön bana som är ganska enkel. Det är den perfekta banan för nybörjare oavsett om du är barn eller vuxen. Du möts av 11 roliga hinder och den är mellan 2-4 meter över marken.
 

Håll i dig:

Här har vi vår första mörkgröna bana som är en familjebana med minimilängd 110 cm. Den här banan har utmanande hinder på en lite högre höjd och avslutas med en 50 meter lång Zipline.
 

Stora Imse Vimse:

Vår andra mörkgröna familjebana som också den har 110 cm i minimilängd, är en spännande bana utan Zipline. Här får du istället vara beredd på spindelnät, kokosbollar och andra spännande överraskningar.
 

Zip it:

Här har vi en familjebana med färgen blå och minimilängd på 140 cm. Detta är en av våra häftigaste banor som tar dig runt hela klätterparken med flera härliga Ziplines med varierande längder. Det finns inga svårare hinder.
 

Nej fy då:

Här har vi en riktig utmaning som är indelad i två delar. Denna banan har en minimilängd på 150 cm och är vår rödsvarta bana. Den röda delen av banan kräver både mod och styrka. Den svarta delen som också är den sista innehålla hinder som kommer få dig att vilja kyssa marken när du kommer ner.
 Vad är en äventyrsbana?

En äventyrsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Äventyrsbanan passar alla!

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Karlstad?

I Karlstad finns det fem olika banor för dig att utmana dig själv och dina vänner i. Banorna varierar i svårighetsgrad och höjd. Den orangea banan är anläggningens lättaste och är belägen någon meter över marken. Den röda banan, som är den tuffaste på anläggningen rör sig uppe bland trädtopparna och avslutas med ett hopp från en plattform 18 meter upp i trädet. Vågar du?

Kan vem som helst utföra upplevelsen?

Till äventyrsbanan i Karlstad är alla över 80 cm långa välkomna att klättra. Av säkerhetsskäl är maxvikten 120 kg.
Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong i Karlstad
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +5
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 2.879 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 210 kr 280 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Karlstad
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 330 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer