-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Ölen tappas upp för att provas under vår Ölprovning

no-title

Det spelar ingen roll om det är en torr vår, varm sommar, blöt höst eller snöig vinter - det är alltid rätt årstid för att knäcka en kall öl. För ölet är en dryck som är så mycket mer än bara alkoholen i den. Den smakar lika gott till middagen på köksbordet som när den serveras skummandes över en bardisk. Och det är just upplevelsen av den goda smaken, doften och färgen vi fokuserar på under vår ölprovning.

Ett fantastiskt dryckesäventyr:

Var beredd på att höja glaset för att prova några av våra allra bästa öler, sätt dig bekvämt, och se fram emot två timmars djupdykning i ölets berättelse, dess historia och tillverkningsprocessen där magin sker. Din ölexpert bjuder på många goda råd om hur du bäst ska välja ditt öl, förvara det, och självklart njuta av det. 

En spännande och faktaspäckad berättelse:

Oavsett om du redan är en stor ölkännare, eller om du bara försiktigt har börjat prova dig fram ett glas i taget, så kommer du under provningen inte bara presenteras för nya smaker och färger, utan du kommer även att möta mycket ny och intressant fakta om ölet som kommer att göra dig till kvällens snackis nästa gång du ger dig ut på en pubrunda med gänget.

Malt, vatten, humle och jäst - tänk att hemligheten bakom ölet är så enkel! Men det går att koka en soppa på den knappen, för bryggaren kan skapa en oräknelig mängd av vilt skilda varianter utifrån denna enkla bas. Läs mer om upplevelsen ölprovning 

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev