Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Ölprovning
Kampanj
-20%

Ölprovning i Växjö för två

(22st omdömen) Läs alla
878 kr 1.098 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Växjö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Häng med på en spännande, lärorik och intressant ölprovning i Växjö

Vill du lära dig att kombinera öl till mat på ett professionellt sätt? Vill du lära dig om ölets historia och varför den finns i så många färger? Under denna ölprovning, som är utformad som en ölskola, kommer du få lära dig det och mycket mer samt avnjuta flera olika sorters öl. 
 

  • Lär dig matcha öl till mat som en proffs
  • Smaka på olika sorters öl av olika utformande
  • Intressant, lärorik och spännande provning tillsammans med kunnig sommelier

     


Om upplevelsen – Ölprovning i Växjö:

Välkommen till en fantastiskt intressant ölprovning tillsammans med en erfaren sommelier i en miljö utöver det vanliga. Under kvällen kommer du få smaka på ett spektra av olika öl, från den ljusaste till den mörkaste ölen. Du får ta del av information om varför skillnader på ölet uppstått, hur det har bryggts samt en hel del av ölets historia och geografi. 

Under ölprovningen får du lära dig skilja på de olika ölsorterna, men också vad som gör att olika öl skiljer sig så mycket från varandra. Alla ölsorter har samma grundkomponenter, vatten, malt, jäst och humle. Beroende på vilken malt och humle som används påverkas ölets smak och doft. Hur ölet har jäst påverkar också hur slutresultatet blir. Med andra ord, det finns nästintill oändliga varianter av öl.

Du kan förvänta dig en kväll som är lika delar minnesvärd som lärorik. Tillsammans med andra ölfantaster och ledda av en riktig ölmästare kommer ni djupdyka i den gyllene dryckens spännande värld. Du kommer också få lära dig hur du på lämpligast och bäst sätt matchar öl till mat för att framhäva både ölets och matens underbara smaker. Kanske är det så att du finner en ny favoritöl eller upptäcker nya spännande smaker i de öl du redan är familjär med. 
  

Hur förbereder jag mig inför en ölprovning?

Tänk på att inte bära parfym eller andra starka dofter som kan påverka ditt intryck under ölprovningen. Undvik även att drick alkoholhaltiga drycker innan ni prövar den utvald drycken. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning för två (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 958 kr
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag för två (13) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.790 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.170 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Naturvinsprovning
Naturvinsprovning Stockholm
Från 599 kr