Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning
Kampanj -30%

Ölprovning i Helsingborg för två

(22st omdömen) Läs alla
629 kr 898 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Helsingborg Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Följ med på en spännande ölprovning med rundtur på Helsingborgs bryggeri 

Varmt välkommen till Helsingborgs Bryggeri och en unik ölprovning där du får vara med på hela resan från maltkross till flaskfyllning. Ölprovningen har en stark lokal anknytning och bryggeriet är fyllt med historia och framför allt väldigt god öl.  

  • Lär dig matcha ölen till mat och tilltugg
  • Kunnig ölmästare berättar om ölets historia och bryggning
  • Smaka på aktuellt sortiment i en härlig blandning 

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Helsingborg:

Välkommen på en ölprovning som tar med dig på hela resan för den gyllene drycken, från maltkross till flaskfyllning och slutligen testa produkten du sett produceras. Här snackar vi om en upplevelse där du verkligen får vara med på hela resan. 

Helsingborgs bryggeri grundades 1850 av bankdirektören S.H. Hafström och har sen starten försett såväl vanligt folk som kungligheter med riktigt gott öl. Bryggeriet utsågs till hovleverantör av kung Oscar II 1894 och har sen dess varit hovleverantör till flera kungligheter under åren. Nya Helsingborgs bryggeri startades upp 2010 och har sedan starten vunnit flera priser för sina drycker. 

Ölprovningen börjar med en rundtur i bryggeriet innan ni beger er till den mysiga ölvinden där öler av olika karaktär väntar på er. Förbered dig på en fantastisk stund där dina smaklökar och sinnen kommer tas med på en rejäl åktur.

Tillsammans med bryggeriets professionella och kunniga ölmästare kommer du få prova olika sorters öl från bryggeriets sortiment tillsammans med passande tilltugg. Det förekommer variationer och flera olika provningsteman på ölvinden beroende på säsong. Vi kan lova att du kommer få en oförglömlig ölprovning och lämna bryggeriet med ny kunskap om den populära drycken. 

Hur lång är en ölprovning?

Ölprovningarna på Helsingborgs bryggeri är mellan 1,5-2 timmar långa. Under den här tiden ingår en rundtur i bryggeriet och en provning guidad av en erfaren ölmästare som kan svara på de flesta av era funderingar kring öl.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr