Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning
Kampanj -30%

Ölprovning Helsingborg för två

(22st omdömen) Läs alla
629 kr 898 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Följ med på en spännande ölprovning med rundtur på Helsingborgs bryggeri 

Välkommen till Helsingborgs Bryggeri. Ta med dig någon du tycker om och upplev ölets resa från maltkross till flaskfyllning. Avsluta besöket på vår mysiga ölvind med att smaka bryggeriets aktuella sortiment.


  • Lär dig matcha ölen till mat och tilltugg
  • Kunnig ölmästare berättar om ölets historia och bryggning
  • Smaka på aktuellt sortiment i en härlig blandning 

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Helsingborg:

Bryggeriet ligger i en historisk tegelbyggnad från 1880 som bara är ett stenkast från det ursprungliga Helsingborgs Bryggeri.

Vi börjar med en rundtur i bryggeriet där du får uppleva ölets resa från maltkross till hur flaskan fylls. Lär dig allt om skånsk bryggkultur och uppstarten av vårt bryggeri.

Den mysiga ölvinden sätter stämningen för en fantastisk stund med nya fräscha smaker och aromer. Tillsammans med vår professionella ölmästare får du prova bryggeriets aktuella sortiment med passande tilltugg.

Lär dig känna ölets komplexa smaker och dofter och kanske att du finner en ny favorit.

Det förekommer säsongvariationer och olika provningsteman på ölvinden. Därför garanterar vi aldrig ett visst antal sorter av öl. Däremot kan vi garantera att våra provningsledare sätter ihop provningsteman som är både välkomponerade och intressanta.

**Eventuella val av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse