Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Västerås
Kampanj -30%

Ölprovning Västerås för två

(22st omdömen) Läs alla
629 kr 898 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

En outstanding ölprovning i Västerås med välavstämda tilltugg

Ta med dig någon du tycker om och upplev en ölprovning på den lokala pärlan Hotell Esplanade i Västerås centrum.  Här erbjuds en resa genom tiden i ölets tecken med unika provningar, ofta med lokala inslag som i princip får dig att ramla av stolen när du får uppleva den goda smaken!

 

  • Smaker med lokal förankring för ölälskare & nybörjare
  • Unika provningar i en trevlig miljö
  • Upptäck dofter, smaker och färger i ölets värld
     


Om upplevelsen - Ölprovning i Västerås:

Hotell Esplanade, en pärla i Västerås centrum välkomnar dig för en lärorik och smakfull provningsupplevelse. Ölprovningarna som erbjuds i Västerås blandar dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl. Provningarna finns i olika teman och passar både nybörjare och mer erfarna ölvänner. Med en bra känsla för att skapa teman med lokala inslag av hantverksöl levererar alltid provningsteamet i Västerås upplevelser som får den med inbitna ölexperten att häpna. 


** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse