Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Uppsala
Kampanj -30%

Ölprovning Uppsala för två

(22st omdömen) Läs alla
629 kr 898 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Utsökt Ölprovning i Uppsala med matchande tilltugg 

Häng med till Trädgårdsgatan i Uppsala för att uppleva en trevlig ölprovning som kommer få dig att se öl på ett helt nytt sätt. Det blir en trevlig och lärorik stund tillsammans med likasinnade, nyfikna och intresserade ölprovningsvänner!

 

  • Lär dig uppleva öl fullt ut - både för den erfarne & nybörjaren
  • Provning av 5 till 8 olika sorter med passande och goda tilltugg
  • Upptäck nya termer och begrepp av högsta klass

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Uppsala:

På Trädgårdsgatan i Uppsala erbjuds flera olika typer av ölprovningsteman. Ofta har provningarna komponerats utifrån säsongsvariationer med en röd tråd. Ölerna provas alltid från lättast till tyngst, torrast till sötast för att anpassa provningen till hur våra smaklökar fungerar. Lokala inslag förekommer ofta. Ta med dig någon du tycker om för att stund där smaker, dofter och färger står i fokus. 


** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse