Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning

Ölprovning Södertälje för två

(22st omdömen) Läs alla
898 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1.5 timme

God dryck och gott sällskap på vår ölprovning i Södertälje

Denna ölprovning är en provning med fokus på den svenska ölen och dess historia. Smaka på olika ca. 4-5 ölsorter och lyssna till vår kunniga ölmästare när han tar er med på en resa genom den Svenska ölkulturen. Lär dig att känna ölets aromer och hur smaker kan kombineras.
 

  • Provningen hålls på ett lokalt bryggeri
  • Lär dig mer om Svensk öl 
  • Erfaren ölmästare guidar er genom provningen

     


Om upplevelsen ölprovning i Södertälje: 

Välkommen på en gemytlig ölprovning i Södertälje. Provningen hålls i lokaler som tillhör 137-Telge brygghus som är ett lokalt hantverksbryggeri, alltså på det perfekta stället för en lyckad ölprovning. Vår sakkunniga ölmästare Per kommer guida er genom en trevlig provning där fokuset är på svensk öl. Provningen är prestigelös och passar både erfarna ölfantaster eller dig som är ny inom ölets värld och vill lära dig mer.Ni kommer att prova olika svenska ölsorter både mörka och ljusa varianter. Visst matchande tilltugg kommer att bjudas på men det kan komma att variera. Vid intresse finns mer ätbart att köpa till på plats.

Visste du att det finns spår av öl redan från bronsåldern i Sverige. Så öl är något som har en gedigen och stor del av det svenska köket. I början kan man se att öl oftast smaksattes med en växt/buske som heter Pors. Med tiden utvecklades ‘’svagdricka’’ en överjäst öl samt dubbelöl som mer motsvarar dagens starköl. På denna provning får ni mer intressanta historier och kunskap om den svenska ölkulturen.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse