Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2019-04-05 av Carl Ward

Studentpresent

VEM TAR STUDENTEN I ÅR? 

Snart händer det! Kan du känna den förväntansfulla känslan inför vad som snart kommer att hända? Eller rentav ångesten som kommer sig av att befinna sig på slutspurten av något så pass viktigt? Snart står du där utanför skolan, och viftar med en skylt av en pinsam gammal bebisbild och väntar på att studenterna ska springa ut, letandes med blicken efter det välbekanta ansiktet bland alla studentmössor - som snart kommer att hitta till dig ändå tack vare den där bebisbilden.

VEM TAR STUDENTEN I ÅR? 
Det är sällan som man så gärna vill ge något till någon, som när det är för att belöna dem för en stor insats. Och även om gymnasiet är något av en standard att ha klarat av i Sverige, så är det inte någon lätt match. Idag räcker det inte att ta sig igenom de tre åren med medelmåttiga poäng. Idag vet dagens gymnasiestudenter oftast redan under dag ett vad de kommer att behöva för betyg i samtliga ämnen innan de springer ut den där soliga junidagen med sin vita mössa på huvudet. Målmedvetenheten har ökat något enormt, och våra tonåringar vet redan att de ska bli vuxna en dag, och att deras student bara är ett steg på vägen dit.

VEM TAR STUDENTEN I ÅR? 
Olika högtider kommer ofta med olika passande gåvor, och få speciella tillfällen är så pass bra lämpade för upplevelsepresenter i gåva som studenten. Studenten är ung och full av fart och fläkt, redo för allt det nya. Allt det där som kommer efter, det som startar nu. Sällan är vi så sugna på att prova på någonting nytt som när vi har tagit studenten. Det är ju nu det händer! Det är nu som allt börjar.

VEM TAR STUDENTEN I ÅR? 
Och vem är det som är din student? Är det ditt barn, syskon, din vän, kusin, eller barnet till en av dina gamla kamrater? Hur stor koll har du, med handen på hjärtat, egentligen på deras favoritsaker längre? Vem är bästa artisten, vad är favoritsporten eller ens favoritfärgen längre? Studenten är i ett skede av stor förändring i sitt liv och förändras så pass på alla håll och kanter att det kan vara svårt att hänga med.

VEM TAR STUDENTEN I ÅR? 
Så för att inte stå där och känna dig dum av att ha köpt en tröja i fel färg, föreställandes helt fel band, så gör du bäst i att ta det säkra före det osäkra. För din student förtjänar sin uppvaktning, att få belönas för den insats som gjorts. Och så förtjänar din student att firas riktigt fint också! Och vad är egentligen finare, än en upplevelse som din student aldrig kommer att glömma bort?