Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer

2022-05-20 av Emelie Zakrisson

Studentpresent

7 billiga studentpresenter - under 600 kronor

Vi listar billiga upplevelser i studentpresent

Dags för studenten? Bror, syster, pojkvän eller kusin, ett studentfirande är en stor dag för den som du kliver ut från skolbänken och ger sig ut i livet för att testa sina vingar. Oavsett om det är vidare studenter som gäller eller första heltidsjobbet som väntar så är det alltid uppskattat att ha en otroligt upplevelse att se framemot. Vi har listat tips på grymma studentpresenter, alla under 600 kr! 

Hitta billiga studentpresenter - överraska med en upplevelsegåva!


Upplevelsepresenter i studentpresent

Att fira studenten är en tradition som tar som långt tillbaka i tiden men det vara på 1990-talet då även yrkesförberedande utbildningar blev tre-åriga studentfirandet ökade. Traditioner så som mösspåtagning, bal, stipendium, sånger och utspring men även presenter är viktigt. Det är en dag där den som tar studenten står i centrum. Som kompis, familjemedlem eller nära bekant är det vanligt att ge en ”lycka till i framtiden”-present.

   Studenten är en tid man ofta minns med glädje och värme. Och oftast kan tiden efter en intensiv tid med fester och firande med vänner kännas tom. Fyll tomrummet med flera upplevelser! Ge bort en härlig dryckesprovning eller en stund för avkoppling framför bioduken. Ta hjälp av vår inspiration och fynda billiga studentpresenter hos oss på happy-day.se. 
   7 billiga studentpresenter - under 600 kronor

   Lös spännande mysterium 

   Är studenten hopplöst förälskad i mordgåtor och har Beck som absoluta favorit filmserie? Låt då hen få testa sin förmåga att lösa ledtrådar och hitta sambanden som knyter ihop delarna i den historiska gåtan. Solve a mystery är en upplevelse direkt på Stockholms gator där personen behöver gå längst Gamla stans gränser för att lösa gåtorna. Ett spännande äventyr som är snäll mot plånboken. 

   Champagneprovning

   Under provningen får studenten testa på det mosserande vinet från Champagne. Här får ni lära sig mer om tillverkningsprocessen och få en inblick i bubblornas värld. Varför inte dela upplevelsen tillsammans ni två? Ge en lyxig present som fortsätter firandet!
   7 billiga studentpresenter - under 600 kronor

   Homequest - ett mysterium direkt från vardagsrummet

   Föredrar personen en kväll hemma före en utgång? Då är homequest en upplevelse som är båda spännande, klurig och fylld av gåtor att lösa direkt från vardagsrummet. Tänk dig ett room escape fast att du slipper lämna hemmet. Det funkar även utmärkt om ni vill spela spelet ihop och befinner er på olika platser. 

   Chokladprovning

   Mumms, Mumms, mumms. Vem tackar nej till det godaste vi har - choklad! Har du en riktigt chokladälskare till bekant som nu tar studenten så är det en chokladprovning du ska satsa på. Det är både välsmakande och kunskapsberikande upplevelse där du får båda höra spännande fakta om den kakaobaserade godbiten och givetvis smaka olika sorter. Och såklart under 600 kr! 
   7 billiga studentpresenter - under 600 kronor

   Kör gokart 

   Om den du ska fira är en sann adranalinjunki är en dag på gokart-banan mer lockande. Låt den ta med sina vänner genom att välja till flera personer och upplev tillsammans. En motorupplevelse som är ett riktigt kap - äventyrlig, adrenalinfyllt och överkomligt!

   Saltspa

   Är det påtagligt att den sista tid i skolan har varit stressig? Välj en billig present som tar hand om studenten. På saltspa ger du chansen att andas ut och koppla bort tankarna för en stund. Saltet och det ljusa rummet har positiva effekter på kroppens välmående. Fyll på må bra-hormonerna genom att ge en dag på ett spa.