Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
HomeQuest
Kampanj
-25%

HomeQuest

374 kr 499 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för ett lag (2-6 deltagare) Tillgänglighet Året om Varaktighet Ca 2 timmar

Lös spännande mysterier tillsammans direkt från soffan

Samla ihop familjen eller kompisarna och gnugga geniknölarna, ni har ett mysterium framför er som behöver lösas. En spännande detektivhistoria behöver er hjälp för att lösas och ledtrådarna hittar ni direkt från soffan. Kommer ni klara av att lösa mysteriet innan tiden tar slut? 

 • Omvandla ditt vardagsrum till ett escape room fyllt av ledtrådar
 • Kan spelas från olika platser samtidigt
 • Spännande, kul och klurigt passar spelet för alla!

  Om upplevelsen - HomeQuest

  HomeQuest är spelet som förvandlar ert vardagsrum till ert alldeles egna escape room. Med hjälp av ledtrådar och genom att pussla ihop olika detaljer är det er uppgift att lösa mysteriet som väntar er. Spelet är möjligt att genomföra antingen med alla deltagare i samma rum eller tillsammans över ett videosamtal.

  HomeQuest passar perfekt för grupper på 2-6 personer per lag. Antal lag per spelomgång är obegränsat vilket gör det till en perfekt upplevelse för en spontan släktträff över videosamtal eller för en spännande kväll med kompisarna när alla är på olika platser. Upplevelsen går utmärkt att spela oavsett om ni befinner er i samma rum eller på olika platser. Allt som behövs är en dator och en smartphone. Sen återstår det bara för er att starta spelet och lösa mysteriet innan tiden går ut. Kommer ni lyckas?

  Spelbeskrivning: "Varför gråter du älskling?"

  Ni hamnar i en värld efter den globala katastrofen där alla har blivit instängda i sina "smarta hem" på grund av luftföroreningen. Sensorer i huset samlar ihop alla personliga uppgifter som kan användas av myndigheter. Korruption, våld och maktmissbruk terroriserar samhället och livet är en mardröm. Människorna kräver frihet och rättvisa och det är bara ni som kan hjälpa de!  Vilken typ av utrustning krävs för HomeQuest?

  Utrustningen som behövs för upplevelsen är en dator och en smartphone.
   
   

  Kan vi spela även om vi befinner oss på olika platser?

  Absolut! HomeQuest går utmärkt att spela tillsammans oberoende på om ni befinner er i samma rum eller på olika platser. 

  Är det ett svårt spel?

  Det är ett klurigt spel, med många olika ledtrådar som ska pusslas ihop för att lösa mysteriet. Gnugga geniknölarna tillsammans med kompisarna så ska ni nog lyckas hitta lösningen på mysteriet framför er!
  Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
  HomeQuest
  Dela din upplevelse

  Liknande upplevelser