Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Mordgåta med Middag i Stockholm
Kampanj
-25%

Mordgåta med Middag i Stockholm

(13st omdömen) Läs alla
674 kr 899 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 18 år eller 15 år med målsmans sällskap. Glöm ej att ta med giltig legitimation. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar Viktig information Tvårättersmiddag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Lös gåtan och hitta den skyldige under en middag I Stockholm

Välkommen till de centrala delarna i Stockholm och restaurangen Teaterbrasseriet eller Sjöfartshotellet för en kväll med kluriga gåtor och en hel del skratt. Slå dig ner och njut av den fantastiska måltiden. Men var på din vakt för det svänger snabbt i misstankarna om vem boven är. 
 

  • Njut av en fantastisk tvårättersmeny på Teaterbrasseriet eller Sjöfartshotellet
  • En rolig aktivitet som bjuder på många skratt
  • En fantastiskt upplevelse att göra tillsammans med kompisgänget, familjen eller kollegorna på jobbet 


Om upplevelsen - Mordgåta med Middag i Stockholm:

Välkommen till Södermalm eller city i Stockholm för en middag ni sent kommer glömma. Förbered er för en kväll du aldrig upplevt den tidigare!

Kvällens instruktör ger er den bakgrundsinformation om mordet ni behöver samt tilldelar er rollfigur. Slå er ner till bords och låt kvällen börja på riktigt. En av er är den skyldige!

Nu gäller det att samla på dig information från de andra deltagarna, lyssna lite extra på de två som står i hörnet och viskar och ha huvudet på skaft. Under kvällens gång kommer du garanterat ändra din teori om vem som är mördaren.

Är det du som står på lagens sida och kommer samla på dig bevis för att mördaren ska hamna bakom galler, eller är det kanske du som gör allt för att inte bli avslöjad för det hemska brott du gjort...

Mordgåta med middag är en populär och underhållande middagsaktivitet, där alla är med och deltar efter sin egen vilja och förmåga. Och som garanterat kommer bjuda på många skratt och oväntade skådespelartalanger hos dina nära och kära.
 

Om mordgåtan - Balltorps Teater

Välkommen till ett mordmysterium på 1920-talet och en föreställning av "Den Sista Ridån" äger rum på Balltorps Teater, men plötsligt tar föreställningen en helt ny form. Huvudrollsinnehavaren John Doe faller ner på scenen och panik utbryter. Det visar sig snabbt att han är död och polisen konstaterar att det är ett otäckt mord de har att göra med. Frågan är bara om mördaren är kvar på teatern och om det är någon av de andra skådespelarna.
 

Om mordgåtan - Firmafesten

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. Wall Enberg har anordnat en firmafest för alla de som skänkt honom glädje under året och sina anställda. Alla tycker att det är en fantastisk fest och när alla har som trevligast stormar kommisarie Wallander in. Ett hemskt mord har skett och en iskall mördare går lös. Tydligen pekar det på att mördaren finns just på festen.
 

Om mordgåtan - Cederhalls Ridklubb

Fru Amanda Cederwall, den omtalade ordföranden för Cederhalls Ridklubb, trillar av sin häst och olyckan är så våldsam att hon tyvärr avlider. Snabbt fortsätter ridklubben som vanligt med en ny ordförande och det är mycket på gång inför det stora hästloppet som snart ska äga rum. Men när polisen tittar närmare på fallet, upptäcker de att de nog har att göra med ett iskallt mord.


** Val av tema för mordgåtan görs av arrangören beroende på antalet deltagare. I middagsmenyn ingår det en förrätt och en huvudrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset för att boka din upplevelse. Smidigt och enkelt!Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, "Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Upplevelsen utförs på svenska men om ni är ett privat sällskap på minst 12 personer så går det att få utförandet på engelska. Detta meddelas till arrangören i samband med bokning och gäller på en förutbestämd restaurang med fast meny.
Omdömen av den här upplevelsen:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning i Stockholm
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 595 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Stockholm
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Stockholm
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring i Stockholm
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 1.349 kr 1.799 kr
Läs mer