Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Mordgåta med Middag i Malmö
Kampanj
-25%

Mordgåta med Middag i Malmö

(13st omdömen) Läs alla
674 kr 899 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 18 år. Glöm ej att ta med giltig legitimation. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar Viktig information Tvårättersmiddag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Njut av god middag samtidigt som ni löser vem som är mördaren i Malmö 

Det finns en mördare bland oss! Samla familjen, kollegorna eller kompisgänget för att lösa den oupplösta mordgåtan under en middag i Malmö. Vem fångar mördaren först?

  • En kväll med mycket skratt och spännande gåtor
  • Perfekt teambuilding för både familj och företag
  • Tvårättersmeny i utvald resturang i Malmö Om upplevelsen - Mordgåta med middag i Malmö:

Kliv in i Malmös utvalda restaurang och på med pokerfacet, för här kan vem som helst vara den skyldige!

Upplevelsen börjar med att ni välkomnas av vår personal som presenterar bakgrunden till mordgåtan och vad som förväntas av alla deltagare. Därefter blir ni tilldelat ett kuvert med all den information ni behöver för att ta er närmare den riktiga mördaren. Här blir ni även tilldelade era karaktärer för kvällen. Vittne, polis, mördare - vilken rollfigur får du? 

Efter att förrätten serverats fortsätter ni med era uppdrag där nya ledtrådar tar er ett steg närmare att lösa fallet. Kanske är det de nyfunna bevismaterialen som får den skyldige att svettas lite extra. Njut sedan av den fantastiska middagen och ert sällskap tills kvällen närmar sig sitt slut och alla lösa trådar i mordgåtan faller på sin plats och mördaren avslöjas. 

En middag med mordgåta innebär en kväll fylld av skratt som kommer att leda till många spännande samtal långt efter att kvällen avslutats i Malmös fina restaurang.


Om mordgåtan - Ett mordmysterium på 1920-talet:

John Doe, huvudrollsinnehavaren, faller handlöst ner under under en föreställning och man kan bekräfta att han är död. Paniken utbryter och ridån går ner. När polisen börjar sina förundersökningar kan de konstatera att John inte dött en naturlig död och att en mördare går lös på teatern...
 

Om mordgåtan - Firmafesten:

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. Wall Enberg har bjudit in sina anställda och de personer som skänkt honom glädje under året till en Firmafest. Alla på festen har mycket trevligt när den plötsligt avslutas tvärt. In stormar nämligen Kommisarie Wallander och berättar att det kallblodigt mord har skett. Nu börjar letandet efter mördaren.
 

Om mordgåtan - Cederhalls Ridklubb:

Fru Amanda Cederhall, ordförande för Cederhalls Ridklubb, ramlar tragiskt av sin häst och dör. Klubben fortsätter som vanligt med att sälja och köpa hästar inför hästloppet som snart äger rum och man ska välja en ny ordförande. Men polisutredningen tar fart och det visar sig att det man trodde var en olyckshändelse, nu är ett grymt mord...


** Val av tema för mordgåtan görs av arrangören beroende på antalet deltagare. I middagsmenyn ingår det en förrätt och en huvudrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset för att boka din upplevelse. Smidigt och enkelt!

 Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, "Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Upplevelsen utförs på svenska men om ni är ett privat sällskap på minst 12 personer så går det att få utförandet på engelska. Detta meddelas till arrangören i samband med bokning och gäller på en förutbestämd restaurang med fast meny.

Vilken restaurang kommer vi vara på i Malmö?

Upplevelsen kommer att äga rum i restaurang Fokus i Malmö. Här finns allt för att ni ska få en bra kväll.

Vi vill arrangera ett företagsevent i Malmö, är det möjligt för denna upplevelse? 

Ja, absolut! Mordmysterium med middag är en perfekt aktivitet för ett företagsevent. Våra lokaler i Malmö rymmer upp till 100 personer där alla kan vara med och lösa mysteriet. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för mer information och hjälp med bokningen.
Omdömen av den här upplevelsen:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 375 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Malmö
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Malmö
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and create i Malmö
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 699 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer