Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Mordgåta med Middag i Uppsala
Kampanj
-25%

Mordgåta med Middag i Uppsala

(13st omdömen) Läs alla
674 kr 899 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 18 år eller 15 år med målsmans sällskap. Glöm ej att ta med giltig legitimation. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar Viktig information Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Häng med på en Mordgåta med middag i Uppsala!

Var med när en av Uppsalas lokaler omvandlas till en brottsplats, där en av er är skyldig till mordet. Här väntar en kväll fylld av spänning och skratt när ni ska lösa mordgåtan samtidigt som ni njuter av en tvårätters middag. Samla kompisgänget, alla kollegor eller hela släkten för en upplevelse ni sent kommer att glömma!

  • God och vällagad tvårätters middag serveras under mordgåtan
  • Upplev ett mystiskt och klurigt mordmysterium med många skratt
  • Delta i upplevelsen på den nivån du känner dig bekväm i Om upplevelsen - Mordgåta med Middag i Uppsala:

Välkommen till de vackra lokaler på Gamla Uppsalagatan i underbara Uppsala - en av Sveriges äldsta städer. Avnjut en fantastisk tvårätters middag tillsammans med vänner, kollegor eller familj, där ni alla har en roll i den mordgåta som ni ska lösa.

Middagen börjar med att ni blir tilldelade era roll och vilka uppdrag ni har i gåtan. Oavsett om du besitter stora skådespelartalanger eller är lite mer försiktig så är det här upplevelsen för dig då du deltar på den nivån som passar dig bäst. 

Låt det roliga dra igång, för nu börjar mysteriet! Förhör dina bordsgranne eller sätt spaning på din partner för någon talar inte sanningen. Den här middagen kommer garanterat att bjuda på skratt och självklart god mat. Under kvällen kommer ni få ta del av flera ledtrådar och ny information kanske gör att den du först trodde var mördaren visar sig vara någon helt annan. Vem vet, den kallblodiga mördaren är kanske närmare än vad du tror. Instruktören för kvällen ser till så att alla hänger med i upplägget och driver gåtan framåt för att göra kvällen så spännande som möjligt. 

 

Om mordgåtan - Balltorps Teater:

Är ett mordmysterium på 1920-talet. Ett kallblodigt mord sker på Balltorps Teater och huvudrollsinnehavaren John Doe ligger död på golvet. Det blir fullständigt kaos av både publik och skådespelare och allt pekar på att han inte dött en naturlig död. Varför har John Doe blivit mördad, och var det planerat? 
 

Om mordgåtan - Firmafesten:

Är en mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. Mitt under en firmafest, som Wall Enberg anordnat för sina anställda, exfruar och goda vänner, stormar Kommisarie Wallander in. Festen måste avbrytas tvärt eftersom ett fruktansvärt mord skett och nu har han kommit för att gripa den skyldiga mördaren. Men vem är det...
 

Om Mordgåtan - Cederhalls Ridklubb:

Välkommen till Sverige och 1990-talet. Fru Amanda Cederhall, ordförande för Cederhalls Ridklubb, ramlar tragiskt av sin häst och dör. Klubben fortsätter som vanligt med att sälja och köpa hästar inför hästloppet som snart äger rum och man ska välja en ny ordförande. Men polisutredningen tar fart och det visar sig att det man trodde var en olyckshändelse, var ett grymt mord...** Val av tema för mordgåtan görs av arrangören beroende på antalet deltagare. I middagsmenyn ingår det en förrätt och en huvudrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset för att boka din upplevelse. Smidigt och enkelt!Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, "Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Upplevelsen utförs på svenska men om ni är ett privat sällskap på minst 12 personer så går det att få utförandet på engelska. Detta meddelas till arrangören i samband med bokning och gäller på en förutbestämd restaurang med fast meny.

I vilka lokaler arrangeras upplevelsen i Uppsala?

Upplevelsen äger rum i enskilda lokaler i Scandic Uppsala Nords. Lokalen är vald me omsorg för att ni ska få de bästa förutsättningarna för en fantastisk kväll tillsammans.
Omdömen av den här upplevelsen:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 375 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Uppsala
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Uppsala
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer