Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Mordgåta med Middag i Uppsala
Kampanj -20%

Mordgåta med Middag Uppsala

(13st omdömen) Läs alla
716 kr 895 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns I Malmö gäller 20 års åldergräns. glöm ej att ta med giltig legitimation. På övriga orter gäller 18 års åldergräns. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar

Häng med på en Mordgåta med middag i Uppsala!

På Scandic Uppsala Nord, på Gamla Uppsalagatan kan du uppleva en spännande och rolig kväll du sent kommer att glömma. En mordgåta ska lösas och ledtrådar, misstankar och skratt väntar samtidigt som du får avnjuta en riktigt bra två rätters middag. Ta med dig någon du tycker om för en kväll tillsammans. 

 

✔  God och vällagad Tvårätters middag serveras under mordgåtan

✔ Upplev ett mystiskt och klurigt mordmysterium med många skratt

✔ Delta i upplevelsen på den nivån du känner dig bekväm i 

 


Om upplevelsen - Mordgåta med Middag i Uppsala:

Välkommen till Scandic Uppsala Nord, på Gamla Uppsalagatan. Avnjut en fantastisk tvårätters middag tillsammans med vänner, kollegor eller familj, där ni alla har en roll i en mordgåta och skall lista ut vem som är mördaren.

Middagen börjar med att ni kommer få information om er roll och vilka uppdrag ni har i gåtan. Oavsett om du besitter stora skådespelartalanger eller är lite mer försiktig så är det här upplevelsen för dig och du deltar på den nivån som passar bäst. 

Efter det drar det roliga igång, för nu kan mysteriet börja! Denna middagen kommer garanterat att bjuda på skratt, och självklart god mat. Under middagens gång så kanske helt ny information kommer ut och den du först trodde var mördaren kanske visar sig vara någon helt annan. Vem vet det kanske är din bordsgranne som är den kallblodiga mördaren. Instruktören för kvällen ser till så att alla hänger med i upplägget och driver gåtan framåt för att göra kvällen så spännande som möjligt. 
 

Om mordgåtan - Balltorps Teater:

Är ett mordmysterium på 1920-talet. Ett kallblodigt mord sker på Balltorps Teater och huvudrollsinnehavaren John Doe ligger död på golvet. Det blir fullständigt kaos av både publik och skådespelare och allt pekar på att han inte dött en naturlig död. Varför har John Doe blivit mördad, och var det planerat? 
 

Om mordgåtan - Firmafesten:

Är en mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. Mitt under en firmafest, som Wall Enberg anordnat för sina anställda, exfruar och goda vänner, stormar Kommisarie Wallander in. Festen måste avbrytas tvärt eftersom ett fruktansvärt mord skett och nu har han kommit för att gripa den skyldiga mördaren. Men vem är det...
 

Om Mordgåtan - Cederhalls Ridklubb:

Välkommen till Sverige och 1990-talet. Fru Amanda Cederhall, ordförande för Cederhalls Ridklubb, ramlar tragiskt av sin häst och dör. Klubben fortsätter som vanligt med att sälja och köpa hästar inför hästloppet som snart äger rum och man ska välja en ny ordförande. Men polisutredningen tar fart och det visar sig att det man trodde var en olyckshändelse, var ett grymt mord...** Val av tema för mordgåtan samt middagsmeny görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Du kan välja förrätt och huvudrätt eller huvudrätt och efterrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går den här upplevelsen att arrangera som företagsevent?

Absolut, det är en perfekt upplevelse för ett företagsevent. Upplevelsen går att utföra med grupper på 8-350 personer. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för mer information och hjälp med bokningen.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Ja det är möjligt att utföra upplevelsen på svenska eller engelska. Viktigt att ni meddelar arrangören detta innan om ni önskar att utföra upplevelsen på engelska.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr