Mordgåta med Middag

Mordgåta med Middag

(13 st omdömen) Läs alla
st
695,00 kr
 • Unik presentbox att ge bort
 • leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Orter:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp med andra deltagare
Åldersgräns
I Malmö gäller 20 års åldergräns. glöm ej att ta med giltig legitimation. På övriga orter gäller 18 års åldergräns.
Tillgänglighet
Året om
Varaktighet
Cirka 3 timmar
Viktig information
Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox inom 1-2 arbetsdagar. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Val av leveranssätt och att skriva en personlig hälsning på värdebeviset fixar du enkelt i kassan innan köpet.

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år.

Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Njut av en fantastisk middag under en kväll i deckaranda

Gör dig redo för en mystisk kväll, fylld av misstankar och skratt! Under kvällen ges du möjligheten att vara med och lösa en rafflande mordgåta full av mysterier. Samtidigt bjuds du på en riktigt god middag.
 

 • Delta i ett mystiskt och klurigt mordmysterium
 • Utsökt tvårättersmiddag serveras under mordgåtan
 • Underhållande stämning med många skratt

   


Om upplevelsen - Mordgåta med Middag:

Kvällens gåta presenteras och du ges en gästlista med instruktioner för din rollfigur. Sedan slår du dig ner till middagen för att lösa mordmysteriet. Alla deltagare kommer att spela olika karaktärer med ledtrådar och uppdrag som ska genomföras under middagen. Vissa spelar förälskade, medan andra är tjuvar. Alla får dela med sig av sin teori om vem som är mördaren.

Du deltar i mordmysteriet och agerar efter egen vilja och förmåga. Ingen skådespelarvana krävs. Du kan läsa dig till alla ledtrådar för gåtan. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen alltid går framåt.
 

Det finns tre olika mordgåtor som att välja på:

Firmafesten - En spännande mordgåta i nutid med fokus på skratt och humor.​ Wall Enberg har bjudit in sina anställda på företaget Intrustor AB till årets firmafest. Alla som har skänkt honom glädje under åren är välkomna. Några av gästerna under festligheterna är hans ex-fruar; Karolina och Louise, hans advokat Sam Filbersky, Ulla Bella, Dr. Skalpell, Lotta Frotté och hans nära vän Sigge Björk. Kvällen kommer dock att ta en oväntad vändning när kommissarie Wallander anländer till festen för att gripa någon för mord ett mystikt mord.

Under Mordgåtan kommer ni att köpa och sälja aktier i bolaget, utföra flera olika underhållande och udda uppdrag. Det här är verkligen ett komiskt mordmysterium med fokus på att skratta tillsammans och att se vilka sidor av dina kollegor som du inte visste fanns.


Balltorps Teater - En mycket tragisk händelse har skett i den annars så lugna världen av Balltorps teater. Under en föreställning av teateruppsättningen "den sista ridån" har huvudrollsinnehavaren, John Doe kollapsat och ligger död på golvet. Publiken och skådespelare skriker och då faller ridån så att undersökningarna och misstankarna kan börja. Det finns misstankar som pekar på att John inte dött en naturlig död och Scotland Yard tror det är mord.


Cederhalls Ridklubb - Fru Amanda Cederhall, ordförande i Cederhalls ridklubb, dog tragiskt förra veckan, efter att ha ramlat  av sin häst. Polisen misstänker att hennes död inte var någon olycka. Polisutredningen kan inte stoppa klubbens arbete med att välja en ny ordförande, köpa och sälja hästar. Det ska satsas pengar på ett hästlopp där klubbens hästar ska delta. Förutom att tjäna stora summor mycket pengar och inte bli arresterad är det gemensamma målet att försöka identifiera mördaren. Den här mordgåtan har 18-årsgräns då det förekommer mycket droger, spel & dobbel i handlingen.

 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:

13 omdömen Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Kristin, 30 maj 2018 12:40

Kanonkväll!

Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!

Siw, 14 april 2018 11:21

Himla bra!

Tack för en perfekt överraskning för en ovetande 50 åring. Ni ordnade allt så himla bra, TACK!

Reichhuber, 10 februari 2018 22:12

En kväll vi kommer att minnas.

Vi vill tacka för en mycket rolig och spännande kväll i går på Gute Grill i Stockholm i går. Stort tack till vår instruktör Linda, som så väl anpassade det hela efter deltagarna! En kväll vi kommer att minnas och skratta åt länge! Några hoppas redan på en ny släkttradition...
Visa fler omdömen

Liknande upplevelser

Kampanj -25%
Ölprovning (22)
Ölprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Gävle, Västerås
299,00 kr 399,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Kampanj -24%
Öl och Ostprovning (12)
Öl och Ostprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Gävle, Västerås
375,00 kr 495,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Whiskyprovning (11)
Whiskyprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Gävle, Västerås
449,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Ost och Vinprovning (17)
Ost och Vinprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle
549,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Lyxig Brunch för två
Lyxig Brunch för två
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Jönköping, Lund, Kalmar, Skanör, Tällberg, Värnamo
395,00 kr Köp Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev