Upplevelser  • upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Mordgåta med Middag i Göteborg
Kampanj
-25%

Mordgåta med Middag i Göteborg

(13st omdömen) Läs alla
674 kr 899 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 18 år eller 15 år med målsmans sällskap. Glöm ej att ta med giltig legitimation. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar Viktig information Tvårättersmiddag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Hög spänning och dramaturgi när du löser en mordgåta under en middag i Göteborg

Är det din äldsta barndomsvän, din kollega från jobbet eller din närmaste bordsgranne som är den skyldige? Alla är potentiella mördare under middagen med mordmysterium i Göteborg. 

  • Lös gåtor, hitta ledtrådar och avslöja mördaren
  • Njut av en tvårättersmiddag i en av Göteborgs festlokaler 
  • Lättsam middagsaktivitet med mycket skratt 
Om upplevelsen - Mordgåta med Middag i Göteborg:

 

Förbered dig för en kväll som du aldrig upplevt den tidigare. Välkommen på middag med mordgåta i en egen festvåning i centrala Göteborg. 

Ta klivet direkt från Erik Dahlbergsgatan in till den vackra matsalen där middagen kommer att äga rum. Här väntar ett brev till alla deltagare med viktigt information för att kunna lösa mordmysteriumet. I brevet står det även vilken rollfigur du ska inta under kvällen och vem vet, kanske är det just du som blir mördaren! Oavsett om du älskar att bjuda på dig själv eller föredrar att ta det lugnt deltar du på den nivån som du känner dig bekväm i. 

Samtidigt som ni fokuserar er på att lösa gåtor, hitta nya ledtrådar och ta del av ny hemlig information serveras ni en tvårättersmiddag som bjuder på en fantastisk smakupplevelse. Kvällen avslutas med prisutdelning till den som haft bäst skådespeleri, mest pengar och löst gåtan.

Skynda er till spårvagnen som tar er till centrala Göteborg, ni har en mordgåta att lösa!

 

Om mordgåtan - Balltorp Teater

Välkommen till ett mordmysterium på 1920-talet. Huvudrollsinnehavaren, John Doe, dör mitt under en föreställning. Man avbryter genast föreställningen och kaoset är ett faktum. Scotland Yard misstänker att det är ett grymt mord som skett och att en mördare går lös. Frågan är nu bara om det var planerat och om det är någon av de andra skådespelarna som utfört dådet.
 

Om mordgåtan - Firmafesten

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. När alla har som trevligast på den firmafest som Wall Enberg anordnat, stormar Kommisarie Wallander in. Ett vidrigt mord har skett och ännu är mördaren på fri fot. Han hävdar att den kallblodiga mördaren befinner sig på festen och nu börjar genast en mycket spännande utredning.
 

Om mordgåtan - Cederhalls Ridklubb

En tragisk dödsolycka har skett på Cederhalls Ridklubb och det är ingen mindre än dess ordförande, Fru Amandan Cederhall, som bragts om livet. Snabbt fortsätter ridklubben som vanligt och det är mycket pengar som ska tjänas och satsas inför hästloppet som snart ska ske. Dock visar det sig att Fru Cederhalls död inte var en olycka och det finns en mördare på ridklubben.

** Val av tema för mordgåtan görs av arrangören beroende på antalet deltagare. I middagsmenyn ingår det en förrätt och en huvudrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset för att boka din upplevelse. Smidigt och enkelt!Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, "Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Upplevelsen utförs på svenska men om ni är ett privat sällskap på minst 12 personer så går det att få utförandet på engelska. Detta meddelas till arrangören i samband med bokning och gäller på en förutbestämd restaurang med fast meny.

Kan jag få vegetarisk meny?

Ja självklart! Anmäl det vid bokningen så löser vi det till dig. 

Hur många kan vi vara under eventet i Göteborg?

Våra lokaler rymmer upp till 80 personer så det finns rum för både den stora familjen och kollegorna att njuta av en spännande middag. 
Omdömen av den här upplevelsen:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning i Göteborg
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 670 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Göteborg
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Göteborg
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Paint and sip i Göteborg
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 524 kr 699 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring i Göteborg
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 1.799 kr
Läs mer