Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Hoppa Fallskärm
Kampanj
-25%

Hoppa Fallskärm i Stockholm

(16st omdömen) Läs alla
2.159 kr 2.879 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Örebro, Halmstad, Visby Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet 1 till 2 timmar Viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande din fysiska status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Hoppa fallskärm & Upplev att falla fritt

Välkommen till Johannisbergs Flygfält som är Stockholms närmaste flygfält för fallskärmshoppning för en maxad upplevelse för dig som älskar när adrenalinet pumpar. Det kan kännas som ett stort steg, att ta ett litet steg ur ett flygplan. Speciellt när du faller från 4000 meters höjd. Men vi lovar dig det här är ett steg värt att ta och som blir ett absolut minne för livet!
 

  •  1, 2, 3 - Nu kör vi! Fritt fall i 200 km/h under cirka en minut
  •  Ett tandemhopp med en erfaren fallskärmshoppare som genomgått Fallskärmsförbundets tandempilot utbildning
  •  Lån av all noga kontrollerad utrustning för fallskärmshoppningen ingår
     

Om upplevelsen - Fallskärmshopp i Stockholm:

Här på Stockholms närmaste fallskärmsklubb kommer du möta några av Sveriges mest erfarna hoppare som tar dig på en helt otrolig upplevelse och ett äventyr som absolut inte kommer göra dig besviken! Det hela börjar på Johannisbergs flygfält i Västerås. Flygfältet ligger ca 10 mil från Stockholm och anledningen till att man inte utgår från Stockholm är för att flygtrafiken där är för stor. 

När du anländer till flygfältet kommer du och instruktören tillsammans gå igenom och förbereda er för att allt skall vara klart inför hoppet. Friskintyg ska signeras, säkerhetsutrustningen ska justeras in och dina frågor ska besvaras i god tid innan det är dags att göra sig klar för att sätta sig i planet. För nu är det dags att flyga upp i luften!

Ni kommer att åka upp på 4000 meters höjd, i ett av de modernaste planen i Sverige för fallskärmshopp. När ni är på rätt höjd kommer du spännas fast med instruktören och det är dags att hoppa ut. Är du redo? 3…2…1..

Du upplever nu fritt fall och kommer komma upp i cirka 200km/h och ni kommer falla så i 45 sekunder. Vi lovar att det kommer kittla i magen och du kommer känna hur adrenalinet pumpar i kroppen.

När ni närmar er 1500 meters höjd så kommer instruktören att fälla ut fallskärmen som kommer ta er ner till marken på ca 6-8 minuter. Under denna tiden så måste du passa på att njuta av utsikten och om du vill så finns möjligheten att själv styra er tillbaka mot flygplatsen.

Landningen kommer instruktören att sköta, och detta kommer ske säkert och mjukt, tack vare modern utrustning och erfaren instruktör. Detta är en oförglömlig upplevelse för dig som gillar adrenalin och samtidigt vill uppleva en fantastisk utsikt över Mälaren. Vi garanterar att det är ett hopp du aldrig kommer ångra!Vilken utrustning behövs det för ett tandemhopp i Stockholm?

Utrustningen som användes för tandemhoppet i Stockholm är bland annat en hoppdräckt, hjälm och en ryggsäck med fallskärmen. Allt det finns på plats när det är din tur att hoppa fallskärm.

Vad behöver jag tänka på inför mitt fallskärmshopp?

Det är bra att vara förberedd genom att ha bekväma kläder som är lätt att röra sig i när du ska uppleva ditt fallskärmshopp i Stockholm. Ta även med dig skor utan klack så som joggingskor eller sneakers.

För vem passar skydivningen i Stockholm?

En skydive-upplevelse passar perfekt till dig som vill uppleva en häftig adrenalinfylld stund. När du ska hoppa fallskärm i Stockholm behöver du vara minst 140 cm lång och om du är under 18 år krävs målsmans underskrift.
Omdömen av den här upplevelsen:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Nardi Häftig upåplevelse! Trevligt bemötande och instruktör/kameraman som gjorde att man kände sig lugn och säker. Rekommenderas starkt!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +7
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur i Stockholm
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte i Stockholm
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.598 kr 2.459 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar
(3) +39
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 2.307 kr 3.295 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer