Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Hoppa Fallskärm

Hoppa Fallskärm Stockholm

(14st omdömen) Läs alla
2.875 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet 1 till 2 timmar viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande din fysiska status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Hoppa fallskärm & Upplev att falla fritt

Välkommen till Johannisbergs Flygfält som är Stockholms närmaste flygfält för fallskärmshoppning för en maxad upplevelse för dig som älskar när adrenalinet pumpar. Det kan kännas som ett stort steg, att ta ett litet steg ur ett flygplan. Speciellt när du faller från 4000 meters höjd. Men vi lovar dig det här är ett steg värt att ta och som blir ett absolut minne för livet!
 

  •  1, 2, 3 - Nu kör vi! Fritt fall i 200 km/h under cirka en minut
  •  Ett tandemhopp med en erfaren fallskärmshoppare som genomgått Fallskärmsförbundets tandempilot utbildning
  •  Lån av all noga kontrollerad utrustning för fallskärmshoppningen ingår
     

Om upplevelsen - Fallskärmshopp i Stockholm:

Här på Stockholms närmaste fallskärmsklubb kommer du möta några av Sveriges mest erfarna hoppare som tar dig på en helt otrolig upplevelse och ett äventyr som absolut inte kommer göra dig besviken! Det hela börjar på Johannisbergs flygfält i Västerås. Flygfältet ligger ca 10 mil från Stockholm och anledningen till att man inte utgår från Stockholm är för att flygtrafiken där är för stor. 

När du anländer till flygfältet kommer du och instruktören tillsammans gå igenom och förbereda er för att allt skall vara klart inför hoppet. Friskintyg ska signeras, säkerhetsutrustningen ska justeras in och dina frågor ska besvaras i god tid innan det är dags att göra sig klar för att sätta sig i planet. För nu är det dags att flyga upp i luften!

Ni kommer att åka upp på 4000 meters höjd, i ett av de modernaste planen i Sverige för fallskärmshopp. När ni är på rätt höjd kommer du spännas fast med instruktören och det är dags att hoppa ut. Är du redo? 3…2…1..

Du upplever nu fritt fall och kommer komma upp i cirka 200km/h och ni kommer falla så i 45 sekunder. Vi lovar att det kommer kittla i magen och du kommer känna hur adrenalinet pumpar i kroppen.

När ni närmar er 1500 meters höjd så kommer instruktören att fälla ut fallskärmen som kommer ta er ner till marken på ca 6-8 minuter. Under denna tiden så måste du passa på att njuta av utsikten och om du vill så finns möjligheten att själv styra er tillbaka mot flygplatsen.

Landningen kommer instruktören att sköta, och detta kommer ske säkert och mjukt, tack vare modern utrustning och erfaren instruktör. Detta är en oförglömlig upplevelse för dig som gillar adrenalin och samtidigt vill uppleva en fantastisk utsikt över Mälaren. Vi garanterar att det är ett hopp du aldrig kommer ångra! 

Hur är det att hoppa fallskärm?

Att slänga sig ut ur ett flygplan, falla fritt i drygt en minut och sen glida genom luften buren av en fallskärm är en alldeles särskild känsla. Du kommer känna hur det riktigt kittlar i magen och adrenalinkicken efter hoppet är ordentlig. Det är en upplevelse du kommer komma ihåg hela livet! 

Kan vem som helst hoppa fallskärm?

Nästan vem som helst kan hoppa fallskärm. De flesta av våra arrangörer kräver att utövaren är minst 12 år gammal, men är du under 18 år måste målsman vara med och ge sitt tillstånd. Vid tandemhopp behöver du vara minst 140 cm lång. Maxvikt är 100 kg, väger du över 100 kg görs en individuell bedömning för varje hoppare. 

Vad ska man ha på sig när man hoppar fallskärm?

Oömma kläder och bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna. Tänk på att klä dig efter väder, det kan bli lite kyligt uppe i luften. Bra kläder för fallskärmshopp är jeans, sneakers och vindjacka. Det rekommenderas inte att hoppa i kjol, klänning eller allt för fladdriga plagg.

Vad är ett tandemhopp?

Ett tandemhopp är ett hopp som görs med två personer under samma fallskärm. Det är ett populärt sätt att prova på att hoppa fallskärm. Som nybörjare eller förstagångshoppare är det tandemhopp som utförs. Du hoppar med en erfaren instruktör som guidar dig genom hela hoppet så du kan njuta av upplevelsen. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
14 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Lisa i Västerås 220724 WOW Höjdrädd som jag är så var utmaningen given efter funderingar. Så roligt så häftigt, vilket adrenalinpåslag, vilken kick, gav mersmak.. min instruktör Philip var fantastisk, så lugn, saklig, jag kände mig så trygg med honom. Han gjorde hoppet till en fantastisk erfarenhet. Även ett stort tack till min fotogram som tog fantastiska bilder. Allt så proffsig med Mail, sms, respons, information, bilderna kom på mailen redan efter 1 timme. Ett grymt gäng o som sagt, den adrenalinkicken gav mig mersmak så kommer göras om.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-40%
Bara hos oss
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Helikoptertur
Helikoptertur i Stockholm (13) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.395 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte Stockholm (7) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr