Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Hoppa Fallskärm Kristianstad

Hoppa Fallskärm Kristianstad

(14st omdömen) Läs alla
3.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet 1 till 2 timmar viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande din fysiska status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Upplev den magiska känslan - Hoppa fallskärm i Kristianstad

Välkommen att göra ett fallskärmshopp på en av Sveriges äldsta fallskärmsklubbar. I ett av Sveriges snabbaste fallskärmsplan, med välutbildade instruktörer kommer du få uppleva adrenalin, spänning och fart! En perfekt upplevelse för dig som redan har allt!

 

  • En upplevelse för livet
  • Tandemhopp med utbildad instruktör
  • 100% adrenalin när du tar steget utanför planet

     

Om upplevelsen - Hoppa fallskärm i Kristianstad:

Hoppupplevelsen startar på Skånes fallskärmsklubb, som är beläget på Kristianstad Airport där du kommer möta och presenteras inför din instruktör. Du kommer få skriva under ett friskintyg och kunna ställa eventuella frågor. Ingen förkunskap krävs. När administrationen är klar så kommer du att prova ut utrustning och förbereda er under cirka 15 minuter, så du känner att du har koll på vad som kommer ske när du kliver in i planet.

Nu är det läge att lasta planet som kommer ta er upp till ca 4000 meter upp i luften. Du kommer att få genomföra ett tandemhopp med ca 45 sekunders fritt fall i 200 km/h innan din instruktör löser ut fallskärmen på 1500 meters höjd. Du kan själv få pröva att styra fallskärmen under den 5-10 minuter långa färden ner, för att sedan lämna över till instruktören som tar er ned genom en lugn landning.
 

Ett fallskärmshopp är nästan för alla:

Det räcker med att du är fullt frisk och skulle du vara handikappad är det oftast inget problem, men du behöver diskutera hoppet med din tandeminstruktör för att stämma av möjligheterna.

** Ett tips kan vara att filma upplevelsen vilket görs av duktiga frifallsfotografer, om du vill göra detta så beställs det mot en extra avgift i samband med tidsbokningen som sker efter köpet - smidigt och enkelt! 
  

Hur är det att hoppa fallskärm?

Att slänga sig ut ur ett flygplan, falla fritt i drygt en minut och sen glida genom luften buren av en fallskärm är en alldeles särskild känsla. Du kommer känna hur det riktigt kittlar i magen och adrenalinkicken efter hoppet är ordentlig. Det är en upplevelse du kommer komma ihåg hela livet! 

Kan vem som helst hoppa fallskärm?

Nästan vem som helst kan hoppa fallskärm. De flesta av våra arrangörer kräver att utövaren är minst 12 år gammal, men är du under 18 år måste målsman vara med och ge sitt tillstånd. Vid tandemhopp behöver du vara minst 140 cm lång. Maxvikt är 100 kg, väger du över 100 kg görs en individuell bedömning för varje hoppare. 

Vad ska man ha på sig när man hoppar fallskärm?

Oömma kläder och bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna. Tänk på att klä dig efter väder, det kan bli lite kyligt uppe i luften. Bra kläder för fallskärmshopp är jeans, sneakers och vindjacka. Det rekommenderas inte att hoppa i kjol, klänning eller allt för fladdriga plagg.

Vad är ett tandemhopp?

Ett tandemhopp är ett hopp som görs med två personer under samma fallskärm. Det är ett populärt sätt att prova på att hoppa fallskärm. Som nybörjare eller förstagångshoppare är det tandemhopp som utförs. Du hoppar med en erfaren instruktör som guidar dig genom hela hoppet så du kan njuta av upplevelsen. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
14 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Lisa i Västerås 220724 WOW Höjdrädd som jag är så var utmaningen given efter funderingar. Så roligt så häftigt, vilket adrenalinpåslag, vilken kick, gav mersmak.. min instruktör Philip var fantastisk, så lugn, saklig, jag kände mig så trygg med honom. Han gjorde hoppet till en fantastisk erfarenhet. Även ett stort tack till min fotogram som tog fantastiska bilder. Allt så proffsig med Mail, sms, respons, information, bilderna kom på mailen redan efter 1 timme. Ett grymt gäng o som sagt, den adrenalinkicken gav mig mersmak så kommer göras om.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-40%
Bara hos oss
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Helikoptertur
Helikoptertur (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr