Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Hoppa Fallskärm Örebro
Kampanj
-25%

Hoppa Fallskärm i Örebro

(16st omdömen) Läs alla
2.512 kr 3.349 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Örebro, Halmstad, Visby Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet 1 till 2 timmar Viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande fysiskas status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Ta klivet! - Hoppa fallskärm i Örebro

Häng med på en resa du aldrig kommer glömma! Upptäck landskapet från ovan! Du kommer under en timmes tid få en inblick i fallskärmsvärlden samt full förståelse varför någon frivilligt slänger sig ut från ett flygplan, en helt galen upplevelse som ger en underbart kittlande känsla när du faller fritt. 

  • Upplev känslan av att sväva fritt i luften
  • Ett tandemhopp med en erfaren fallskärmshoppare som genomgått Fallskärmsförbundets tandempilot utbildning
  • Utrustning för fallskärmshoppningen ingår och du kan välja till att få upplevelsen filmad och fotad för en extra kostnad

     

Om upplevelsen - Hoppa fallskärm i Örebro:

Välkommen till flygplatsen i Örebro för en unikt tandemhopp. Inför hoppet ska du tänka på att ha oömma och smidiga kläder på dig. På plats kommer du få prova ut utrustningen i form av overall, fallskärmssele, hjälm och glasögon som du får låna. Instruktören går igenom hoppet och ni går tillsammans igenom de praktiska detaljerna. 

Sedan sätter ni er i planet tillsammans med eventuell videofotograf och andra hoppare och åker upp till ca. 4000m över marken (uthoppshöjden). På färden upp sitter du och din instruktör på planets golv ihopkopplade. När uthoppshöjden är nådd öppnas dörren för att se att man är på rätt ställe och för att njuta av utsikten. 

Väl på rätt ställe sätter sig du och din instruktör i dörren för uthopp. Sedan är det bara att falla! Nu börjar det roliga! Du faller fritt och stabilt med en fart på ca. 200km/h i ungefär en minut. Känn fartvinden i ansiktet och det härliga pirret i magen och upptäck tjusningen med fallskärmshoppningens första del. Under andra delen väntar en ljuvlig flygtur hängande under tandemfallskärmen som du även får testa att styra.

Tandemfallskärmen är tre gånger så stor som den för en person. Ni övar tillsammans på landningen under färden ner, för att landa mjukt och fint. Om du haft videofilmning så kan du uppleva denna underbara upplevelse om och om igen. 
 Kan jag få tandemhoppet i Örebro inspelat?

Ja! Det är det perfekta sättet att föreviga upplevelsen. Du kan enkelt välja till att få ditt tandemhopp inspelat när du bokar en tid för upplevelsen. Det sker mot en extra kostnad hos vår arrangör. 

Vad behöver jag tänka på inför mitt skydive-hopp i Örebro?

Du behöver se till att ta med dig bekväma kläder som du enkelt kan röra dig i. Se även till att använda platts skor, såsom gymnastikskor när du genomför hoppet. Skydiving är en spännande upplevelse fylld med adrenalin, så se till att ta med dina vänner och familj som helar på dig från marken. 
Omdömen av den här upplevelsen:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Nardi Häftig upåplevelse! Trevligt bemötande och instruktör/kameraman som gjorde att man kände sig lugn och säker. Rekommenderas starkt!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser