Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Hoppa Fallskärm Örebro

Hoppa Fallskärm Örebro

(14st omdömen) Läs alla
3.195 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet 1 till 2 timmar viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande fysiskas status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Ta klivet! - Hoppa fallskärm i Örebro

Häng med på en resa du aldrig kommer glömma! Upptäck landskapet från ovan! Du kommer under en timmes tid få en inblick i fallskärmsvärlden samt full förståelse varför någon frivilligt slänger sig ut från ett flygplan, en helt galen upplevelse som ger en underbart kittlande känsla när du faller fritt. 

  • Upplev känslan av att sväva fritt i luften
  • Ett tandemhopp med en erfaren fallskärmshoppare som genomgått Fallskärmsförbundets tandempilot utbildning
  • Utrustning för fallskärmshoppningen ingår och du kan välja till att få upplevelsen filmad och fotad för en extra kostnad

     


Om upplevelsen - Hoppa fallskärm i Örebro:

Välkommen till flygplatsen i Örebro för en unikt tandemhopp. Inför hoppet ska du tänka på att ha oömma och smidiga kläder på dig. På plats kommer du få prova ut utrustningen i form av overall, fallskärmssele, hjälm och glasögon som du får låna. Instruktören går igenom hoppet och ni går tillsammans igenom de praktiska
detaljerna. 

Sedan sätter ni er i planet tillsammans med eventuell videofotograf och andra hoppare och åker upp till ca. 4000m över marken (uthoppshöjden). På färden upp sitter du och din instruktör på planets golv ihopkopplade. När uthoppshöjden är nådd öppnas dörren för att se att man är på rätt ställe och för att njuta av utsikten. 

Väl på rätt ställe sätter sig du och din instruktör i dörren för uthopp. Sedan är det bara att falla! Nu börjar det roliga! Du faller fritt och stabilt med en fart på ca. 200km/h i ungefär en minut. Känn fartvinden i ansiktet och det härliga pirret i magen och upptäck tjusningen med fallskärmshoppningens första del. Under andra delen väntar en ljuvlig flygtur hängande under tandemfallskärmen som du även får testa att styra.

Tandemfallskärmen är tre gånger så stor som den för en person. Ni övar tillsammans på landningen under färden ner, för att landa mjukt och fint. Om du haft videofilmning så kan du uppleva denna underbara upplevelse om och om igen. 
  

Hur är det att hoppa fallskärm?

Att slänga sig ut ur ett flygplan, falla fritt i drygt en minut och sen glida genom luften buren av en fallskärm är en alldeles särskild känsla. Du kommer känna hur det riktigt kittlar i magen och adrenalinkicken efter hoppet är ordentlig. Det är en upplevelse du kommer komma ihåg hela livet! 

Kan vem som helst hoppa fallskärm?

Nästan vem som helst kan hoppa fallskärm. De flesta av våra arrangörer kräver att utövaren är minst 12 år gammal, men är du under 18 år måste målsman vara med och ge sitt tillstånd. Vid tandemhopp behöver du vara minst 140 cm lång. Maxvikt är 100 kg, väger du över 100 kg görs en individuell bedömning för varje hoppare. 

Vad ska man ha på sig när man hoppar fallskärm?

Oömma kläder och bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna. Tänk på att klä dig efter väder, det kan bli lite kyligt uppe i luften. Bra kläder för fallskärmshopp är jeans, sneakers och vindjacka. Det rekommenderas inte att hoppa i kjol, klänning eller allt för fladdriga plagg.

Vad är ett tandemhopp?

Ett tandemhopp är ett hopp som görs med två personer under samma fallskärm. Det är ett populärt sätt att prova på att hoppa fallskärm. Som nybörjare eller förstagångshoppare är det tandemhopp som utförs. Du hoppar med en erfaren instruktör som guidar dig genom hela hoppet så du kan njuta av upplevelsen. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
14 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Lisa i Västerås 220724 WOW Höjdrädd som jag är så var utmaningen given efter funderingar. Så roligt så häftigt, vilket adrenalinpåslag, vilken kick, gav mersmak.. min instruktör Philip var fantastisk, så lugn, saklig, jag kände mig så trygg med honom. Han gjorde hoppet till en fantastisk erfarenhet. Även ett stort tack till min fotogram som tog fantastiska bilder. Allt så proffsig med Mail, sms, respons, information, bilderna kom på mailen redan efter 1 timme. Ett grymt gäng o som sagt, den adrenalinkicken gav mig mersmak så kommer göras om.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-40%
Bara hos oss
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Helikoptertur
Helikoptertur (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr