Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Hoppa Fallskärm i Halmstaad
Kampanj
-25%

Hoppa Fallskärm i Halmstad

(16st omdömen) Läs alla
2.549 kr 3.399 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Örebro, Halmstad, Visby Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Hoppningen sker på utvalda datum under 2024 i juli månad. Varaktighet 1 till 2 timmar Viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande fysisk status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Ta steget ut över Halmstad

Letar du efter adrenalinkickar eller på jakt efter ditt nästa livs äventyr? Då är ett fallskärmshopp den rätta upplevelsen för dig. Att våga ta steget och falla fritt är något du aldrig kommer att glömma!

  • Tandemhopp med utbildade fallskärmsinstruktörer
  • Fritt fall i 45 sekunder
  • Adrenalinfylld upplevelse

     

Om upplevelsen - Hoppa fallskärm i Halmstad:

Det är många som tänker det, med få vågar ta steget att faktiskt uppleva känslan av att falla fritt genom luften för att sedan bli uppfångad av fallskärmen och segla långsamt ner mot marken. Att hoppa fallskärm i Halmstad är en upplevelse för livet!

Innan det är dags för tandemhoppet får du en grundlig genomgång från de välutbildade fallskärmsinstruktörerna. Du kommer under upplevelsen få hoppa från ungefär 4000 meters höjd för att falla fritt i cirka 45 sekunder innan du fångas upp av fallskärmen. Under den cirka 10 minuters segling ner mot marken får du chansen att se ut över Halmstads vackra landskap för att sedan gå ner för landning. Ett fallskärmshopp är en upplevelse att skriva in i historieboken!Behöver jag tänka på något speciellt inför fallskärmshoppningen i Halmstad?

Tänk på att ha bekväma kläder och platta skor. Självklart får även dina vänner och familj vänta på dig vid landningen för att möta upp dig direkt efter landningen.

Går det att få hoppet filmat?

Ja! Det är något vi starkt rekommenderar. Du kan enkelt köpa till foto och filmning när du ska boka in din upplevelse på happy-day.se/boka. 
Omdömen av den här upplevelsen:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Nardi Häftig upåplevelse! Trevligt bemötande och instruktör/kameraman som gjorde att man kände sig lugn och säker. Rekommenderas starkt!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser