Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Hoppa Fallskärm i Visby
Kampanj
-25%

Hoppa Fallskärm i Visby

(16st omdömen) Läs alla
2.549 kr 3.399 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Sundsvall, Kristianstad, Halmstad, Visby Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet 1 till 2 timmar Viktig information Minimilängd 140 cm och om du väger över 100 kg görs en individuell bedömning gällande fysiskas status. Är du under 18 år behövs målsmans underskrift. Nykterhet är ett krav. Försäkring ingår.

Ge dig ut på ett äventyr över Visby - hoppa fallskärm och upplev friheten!

Drömmer du om att kasta dig ut i det okända och känna adrenalinet pumpa genom dina ådror? Då är ett fallskärmshopp i Visby det ultimata äventyret för dig. Våga ta steget och upplev en oförglömlig känsla av frihet som kommer att prägla dig för resten av livet!

  • Tandemhopp med erfarna och passionerade fallskärmsinstruktörer
  • Fritt fall i 45 sekunder och låt spänningen skölja över dig
  • En äventyrlig upplevelse som garanterat sätter hjärtat i högsta hugg
     

Om upplevelsen - Hoppa fallskärm i Visby:

Många drömmer om det, men bara de modigaste vågar ta steget och faktiskt uppleva känslan av att släppa taget och falla fritt genom luften innan fallskärmen vecklas ut och låter dig sväva tillbaka mot marken. Ett fallskärmshopp i Visby är en verklig upplevelse för livet!

Innan tandemhoppet kommer du att få en grundlig genomgång av våra erfarna och passionerade fallskärmsinstruktörer. Du kommer att kasta dig ut från cirka 4000 meters höjd och falla fritt i cirka 45 sekunder - en kittlande känsla av spänning och frihet. När fallskärmen sedan öppnas, kommer du att svepa över Visbys hisnande landskap och känna en obeskrivlig eufori. Ge dig själv eller någon annan äventyraren möjligheten att leva ut drömmen om att flyga fritt över Visby.

Det här är chansen du har väntat på - så släpp taget och ge dig ut på ett oförglömligt äventyr som du kommer att bära med dig för evigt!Kan man få sitt fallskärmshopp i Visby filmat?

Ja självklart! Du kan enkelt välja till att få ditt hopp förevigat med film och foto när du ska boka in din upplevelse via happy-day.se/boka.
Omdömen av den här upplevelsen:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hoppa Fallskärm
Nardi Häftig upåplevelse! Trevligt bemötande och instruktör/kameraman som gjorde att man kände sig lugn och säker. Rekommenderas starkt!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser