Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2018-12-21 av Carl Ward

Julklappstips

UPPLEV JULEN SOM ALDRIG FÖRR!

Det finns ingen tid på året som är så älskad, och så efterlängtad av så många, som julen. När vi ser tillbaka på våra favoritminnen genom tiderna så kommer iallafall några av dem från just julen. Och visst har de flesta av oss haft tur nog att i barndomen ha spärrat upp ögonen, och tappat hakan när vi insett att det där stora paketet! Det är vårt paket! Men förutom de där fantastiska julklapparna som fick dig att känna dig som en omskakad läskflaska så är det ju egentligen inte julklapparna som du minns mest av allt. Det du minns mest av allt, är ju den underbara julupplevelsen som du delade med dina allra närmaste människor.

UPPLEV JULEN SOM ALDRIG FÖRR!

Den varma känslan som har följt oss genom dagarna fram till julafton, och som fått våra förväntningar att växa, som vi upplever mest av allt när vi tänker tillbaka på våra tidigare jular. Med hur mycket kärlek vi än har slagit in våra julklappar, så är det ju inte det som låg i paketet som vi minns mest av allt. Våra mest älskade julminnen är från den tid vi har haft privilegiet att umgås med våra allra närmaste människor, för att ha ett par riktigt underbara dagar tillsammans. För det är ju upplevelsen av våra jular som vi bär med oss i hjärtat.


Den fina upplevelsen är något vi kan bära med oss och återskapa under resten av året, genom att fortsätta dela de vackra upplevelserna som gör oss varma inombords, tillsammans med dem vi älskar. En upplevelsepresent är mer än bara en julklapp. Den kommer till dig i en vacker presentask, så du fortfarande får uppleva den mysiga känslan av inslagna julklappar. Men istället för att innehålla saker som en dag kommer att kännas gamla, så innehåller den upplevelser som du kan dela med dina nära och kära, och kommer att minnas med samma känsla som dina tidigare jular.
UPPLEV JULEN SOM ALDRIG FÖRR!

I den fina presentasken så gömmer sig äventyr och spänning tillsammans med värme, förundran och glädje. Välj själv vilka minnen som du vill stoppa ner i asken. Kanske något riktigt roligt, häftigt, intressant, eller mysigt? Vi har en upplevelse för varje känsla i boken. När du ger bort en av våra noggrant handplockade upplevelser så ger du bort en bit av den vackra och varma julkänslan, som går att återuppleva och komma tillbaka till, när som helst under året.
UPPLEV JULEN SOM ALDRIG FÖRR!