-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Fars dag - 7 Upplevelser som pappor älskar

no-title

Fars dag närmar sig med stormsteg och i år inträffar det söndagen den 8:e November. Fars dag har firats i Sverige sedan 1910 och vad handlar då den här speciella dagen om? Kärlek. Äkta kärlek. I ett försök att inspirera er och hjälpa er lite på traven med med fantasin så har vi på happy-day.se plockat fram några förslag med upplevelser som present som du kan ge till din far eller om du har någon annan manlig förebild.

Oavsett om du har en egen far att fira eller inte så är den här dagen absolut värd att uppmärksamma.  För det är utan tvekan så att pappor och andra manliga förebilder är värda att hylla - speciellt på en dag som fars dag. Presenter som blommor eller choklad behöver inte vara det enda sättet. Därför har vi valt att tipsa om 7 olika upplevelser i sju olika prisklasser som du hittar här på happy-day.se

 

Kolla in alla Fars dag-presenter här 


 

1. Provflyg en helikopter

Du kanske har hört din pappa prata om han skulle vilja testa att köra en helikopter? Här har du den perfekta chansen att ge honom ett riktigt minne för livet och låta honom provflyga en helikopter. 
 


2. Whiskyprovning

Vad sägs om att ta med din Pappa eller kanske farfar eller morfar på en Whiskyprovning? Ett perfekt tillfälle att ha något roligt och avkopplande att se fram emot tillsammans i smakens och njutningens sanna anda. 
 


3. Kör Ferrari/Lamborghini

Din Pappa kanske har ett stort intresse för bilar och motorer? Många mäns önskan är att testköra en Ferrari eller en Lamborghini någon gång i livet. Här har du din livs chans att göra det möjligt - Ge honom en häftig körupplevelse på farsdag!
 


4.Spökvandring med middag

Finns det någon bättre att ta med sig på en Spökvandring med middag än en Pappa? Många pappor är förebilder och samtidigt stabila och trygga. Med andra ord helt perfekta för att uppleva en Spökvandring tillsammans med. och längtar du efter en stund tillsammans och bara sitta ner och prata över en trevlig 3-rätters middag så är det här en en perfekt kombination.
 


5. Ölbryggning 

Vill du skämma bort pappa ordentligt så skickar du honom på ölbryggning, som är en mycket populär upplevelse. Han kommer lära sig allt om ölbryggning och ha med sig färdiga recept med sig hem så att han kan börja brygga själv med en gång.
 


6. Skärmflygning

Låt din Pappa sväva fritt och njuta av den fantastiskt härliga utsikten. En upplevelse han sent kommer att glömma!
 


7. Bio för 2

Håller du med om att det alltid finns en anledning till att gå på bio? Ta med pappa för en härligt avkopplande kväll framför bioduken. Vilken dag passar bäst? 

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev