Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Racingförare För en Dag

Racingförare För en Dag

6.995 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information B-körkort krävs, skador vållad av förare debiteras enligt separat ansvarsförbindelse. Orter Karlskoga Antal deltagare Upplevelsen är för en person. Du har en erfaren driftingförare som instruktör Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Heldag

Välkommen till Gelleråsen och bli Racingförare för en dag!

På Gelleråsbanan i Karlskoga kan du förverkliga en dröm för en dag! Här erbjuds en komplett racingupplevelse där du får köra flera olika racingbilar under en hel dag och instrueras av erfarna racinginstruktörer. Du kommer att köra välpreparerade kartar, en specialbyggd Volvo C30 och Formel Renault som gör 0-100 på 2,7 sekunder och har en toppfart på 260km/h.  

  • Fartfyllda race i gokart, volvo C30 samt Formel Renault på Gelleråsen motorbana
  • Handledning av erfarna racinginstruktörer för en maxad motordag
  • Racing på hög nivå för alla oavsett om du är nybörjare eller lite mer erfaren

     


Om upplevelsen - Bli Racingförare för en dag på Gelleråsen i Karlskoga:

Körningen äger rum på Gelleråsen i Karlskoga, Sveriges första permanenta motorbana där F1 lopp har körts. Banan innehåller både tekniska och snabba partier där du får möjligheten att utveckla din körning på flera plan. 

Dagen börjar med välkomnade frukostfika tillsammans med instruktörer på Gelleråsen Motorstadion, Sveriges första permanenta motorbana med anor från Formel 1. Banan drivs av flerfaldige racingmästaren Richard Göransson, är 2400m lång och bjuder på både tekniska och snabba partier.

Efter en teoretisk genomgång av regler, säkerhet och utrustning inleder ni med att köra gokart-race på gokartbanan. Detta är ett mycket bra sätt att lära sig grunderna i racing. Ni övergår sedan till specialbyggda Volvo C30 bilar som är byggda för att enbart köras på motorbana. Avslutningen sker på topp i en Formel Renault. Detta är en formelbil som gör 0-100 på 2,7 sec, har en topphastighet på 260km/h, 6 växlad sekventiell växellåda och en vikt på 490kg. 

Det här är en adrenalinfylld upplevelse som kommer ge dig sann glädje att minnas och kommer även göra dig till en bättre, säkrare och lyckligare förare. Pokaler tilldelas de förare som samlat på sig flest poäng under dagen och alla kommer att få ett diplom. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs, endast B-körkort. Upplevelsen inkluderar även kaffe och smörgås, lunch samt lån av racingutrustning.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Racingförare För en Dag
Dela din upplevelse