Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Racingförare för en dag - Arlanda
Bara hos happy-day

Racingförare för en dag

9.993 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information B-körkort krävs, skador vållad av förare debiteras enligt separat ansvarsförbindelse. Orter Stockholm (Arlanda), Ring Knutstorp, Mantorp Park, Härnösand (Mittsverigebanan), Anderstorp Raceway, Linköping (Kinnekulle Ring), Karlskoga (Gelleråsen) Antal deltagare Upplevelsen är för en person. Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Utvalda datum Maj - September Varaktighet Heldag

Uppfyll drömmen och bli racingförare för en dag!

På racingbanan kan du förverkliga din dröm! Med Racingförare för en dag erbjuds en komplett racingupplevelse där du får köra tre mycket unika supersportbilar. Du kommer att instrueras av erfarna förare och utveckla din körförmåga och kunskap inom racing i samma stil som riktiga proffsförare!

  • Instrueras av erfarna racingförare och kör unika supersportbilar
  • Kör på Sveriges 7 främsta racingbanor
  • Åk med en professionell racingförare. Spänn fast dig och håll i dig 

Om - Racingförare för en dag:

Dagen börjar med en genomgång av säkerheten och dagens uppbyggnad. Du får en genomgång av banan och bilarna som kommer att användas under upplevelsen. Under säkerhetsgenomgången får du lära dig hur du sitter rätt i bilen, ratthållning, placering av bilen på banan, spårval, bromsteknik, viktförflytning och många värdefulla tips så att din körning ska bli så säker och bra som möjligt. 

Körningen inleds med att du får lära dig grunderna, som att placera bilen rätt och grundläggande bromsteknik där våra instruktörer kör före dig med vår safetycar i sann racinganda. Vi har radiokontakt med dig och de andra deltagarna och visar spårval på banan, bromspunkter och andra detaljer som är viktigt att tänka på när farten ökar. Farten på ledarbilen ökas för varje varv och det blir verkligen en maxad racingupplevlese av det hela.

Varje deltagare kör 10 minuter med varje bil, och på de flesta banorna vi kör på så innebär det ungefär 5 varv per bil. Körningen varvas med att du även får prova på att känna dig som en riktig racingförare och jobba med analys av körningen via ett kombinerat logg och kamerasystem från V-BOX. Just den här delen är en viktig och rolig del när det kommer till att bli en modern racingförare och kanske att du känner igen dig, och vissa av termerna, från Netflix populära tv-serie Drive To Survive.

Sportbilarna som vi använder: 

  • Mercedes AMG GT R - En kraftfull bil med imponerande prestanda och en stark koppling till motorsport. Den är utrustad med en V8-dubbelturbomotor och kan nå en toppfart på hela 312 km/h, vilket gör det till den ultimata supersportbilen. Upptäck kraften i V8-motorn med Mercedes AMG GT R. 
  • Porsche GT4 RS - Eftersom utbudet av Porsche GT4 RS är begränsat på marknaden är det få som får den unika möjligheten att köra just denna bil. Den här bilen kombinerar Caymans chassi med en kraftfull motor från GT3 RS som ger 500 hk, vilket gör den väldigt unik. 
  • Audi RS6 C8 - Supersportbilen med en subtil design som kombinerar komfort med den ultimata sportbilkänslan. Den kraftfulla V8-motorn producerar imponerande 600 hk och levererar en enastående prestanda som inte kommer göra dig besviken. 
  • Porsche 911 (992) Turbo S - Med sin kraftfulla boxermotor som levererar en imponerande kraft på 650 hk. Med hjälp av sin fyrhjulsdrift accelererar den från 0 till 100km/h på knappt 2,4 sekunder. Denna specifika modell är dessutom utrustad med ett sportchassi och ett aerodynamikpaket som inte bara förhöjer prestandan utan även ger den en utmärkande sportbilskänsla. 
  • Ferrari F8 Tributo - Ferrari F8 Tributo är en hyllning till den mest kraftfulla V8-motorn i Ferraris historia. Med sina 720 hästkrafter och en toppfart på över 340 km/h är denna superbil en mästare när det kommer till acceleration och klara av att nå 0-100 km/h på 2,9 sekunder.
Är det körkortskrav på Racingförare för en dag?

Ja, det är körkortskrav, nykterhet och fullt fokus gäller.

Är bilen försäkrad om jag skulle köra av banan och skada bilarna?

Ja, bilen är försäkrad. Innan du kliver in i förarsätet får du en noggrann teoretisk genomgång för att säkerställa en säker och ansvarsfull körning.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Racingförare För en Dag
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +6
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv
(2) +7
Det är en otrolig frihetskänsla när du testar att spaka flyget tillsammans med en erfaren pilot högt bland molnen.
Från 1.799 kr 2.399 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer