Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Racingförare för en dag på Mittsverigebanan
Bara hos happy-day

Racingförare för en dag - Mittsverigebanan

9.993 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information B-körkort krävs, skador vållad av förare debiteras enligt separat ansvarsförbindelse. Orter Mittsverigebanan Antal deltagare Upplevelsen är för en person. Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Utvalda datum Maj - September Varaktighet Halvdag

Bli en mästare på kurvor och bli en racingförare för en dag på Mittsverigebanan!

Drömmer du om att känna adrenalinet pumpa, höra motorns dån och uppleva ruset av att vara en äkta racingförare? Då är det dags att låta din dröm bli verklighet med upplevelsen racingförare för en dag på Mittsverigebanan.

  • Kör en supersportbil på bana
  • Känn dig som en äkta racingförare
  • Teoretiska och praktiskt lärande


Om upplevelsen - Racingförare för en dag på Mittsverigebanan: 

Välkommen till Mittsverigebanan, med sin unika kombination av snabba partier och tekniskt utmanande kurvor, erbjuder banan en perfekt miljö för att testa dina körkunskaper. Här får du chansen att uppleva racing i dess renaste form, på en bana som är lika älskad av nybörjare som av erfarna förare.

Ditt äventyr börjar med en detaljerad genomgång av säkerhetsrutiner och en introduktion till de toppmoderna bilarna. Våra professionella instruktörer kommer att vägleda dig genom varje steg, förbereda dig för banans unika utmaningar och se till att du får ut det mesta av din tid på banan. Efter den inledande genomgången är det dags att sätta dina kunskaper på prov. 

Varje deltagare får en exklusiv 10-minuters session bakom ratten, där du verkligen får känna på kraften och precisionen i våra racingbilar. Dessa 10 minuter blir en intensiv upplevelse där du får utforska både dina egna gränser och banans dynamiska karaktär. Varje sekund på banan är fylld av lärande, spänning och ren körglädje. Med radiokommunikation får du ständig feedback och tips för att förbättra din prestation och få ut det mesta av varje varv.

På Mittsverigebanan får du inte bara köra, du får också möjlighet att analysera din körning med hjälp av avancerade logg- och kamerasystem. Detta ger dig en djupare förståelse för racing och hjälper dig att utveckla dina färdigheter ytterligare.

Sportbilarna som kan förekomma på denna upplevelse: 

  • Mercedes AMG GT R - Här har vi en fullfjädrad värstingbil som är packad med motorsportinspiration och toppmodern utrustning. Den är driven av en V8-dubbelmotor och kan nå en hisnande toppfart på 312 km/h, vilket gör det till den ultimata supersportbilen.
  • Porsche GT4 RS  - Det är ett sällsynt privilegium att få chansen att styra en GT4 RS eftersom utbudet på marknaden är mycket begränsat. Den här bilen är enastående med Caymans chassi och en kraftfull GT3 RS-motor som pumpar ut hela 500 hästkrafter. De är verkligen en unik skapelse som drömmer för alla entusiaster av bilsport.
  • Audi RS6 C8 - Supersportbilen som förenar komfort och den ultimata sportbilskänslan. Med din kraftfulla V8-motor som levererar imponerande 600 hästkrafter, är det en garanterad prestationsmästare som inte lämnar någon besviken. Audi´s geniuna motorsport-DNA strålar verkligen igenom i denna bil, som har genomgått otaliga varv på Nürburgring för att finslipa de bästa inställningar och känslan i bilen.
  • Porsche 911 (992) Turbo S - Porsches senaste 911 (992) Turbo S, med sin imponernde motor, bär stolt på sina axlar hela 650 hästkrafter. Med hjälp av sin avancerade fyrhjulsdrift, accelererar den 0-100 km/h på 2,4 sekunder. Denna modell är utrustad med aerodynamikpaket i form av Sport Design, vilket förhöjer bilens prestanda.
  • Ferrari F8 Tributo - Med sina häpnadsväckande 720 hästkrafter och en imponerande toppfart på över 340 km/h är denna bil en oslagbar mästare när det kommer till acceleration. Bilens aerodynamiska design och avancerade chassi skapar en körupplevelse som är få förunnad.


Kommer jag att få köra alla bilar under upplevelsen?

Nej, bilarna som används under upplevelsen varierar beroende på bana och tillfälle.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Racingförare För en Dag
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience - Mittsverigebanan
(5) +6
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack - Mittsverigebanan
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv
(2) +7
Det är en otrolig frihetskänsla när du testar att spaka flyget tillsammans med en erfaren pilot högt bland molnen.
Från 1.799 kr 2.399 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer