Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Racingförare för en dag - Arlanda
Bara hos happy-day

Racingförare för en dag - Arlanda

9.993 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information B-körkort krävs, skador vållad av förare debiteras enligt separat ansvarsförbindelse. Orter Arlanda Antal deltagare Upplevelsen är för en person. Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Utvalda datum Maj - September Varaktighet Halvdag

Sätt dig i förarsätet och var en Racingförare för en dag på Arlanda

På Arlanda Test Track kan du förverkliga din dröm om att vara en racingförare för en dag! Med den här upplevelsen erbjuds en halvdag där du får köra supersportbil och guidas av erfarna racingförare för att utveckla din kör färdigheter.

  • Åk med en racingförare
  • Utveckla dina körfördigheter
  • För både nybörjare och erfarna förare

Om upplevelsen - Racingförare för en dag på Arlanda Test Track: 

Är du redo att sätta dig bakom ratten och känna pulsen av äkta racing? På Arlanda Test Track 1, strax utanför Stockholm, erbjuder vi en unik möjlighet att uppleva livet som racingförare för en dag. Denna exklusiva bana ger dig chansen att testa dina gränser och förbättra dina körkunskaper under professionell handledning.

Dagen inleds med en grundlig genomgång av säkerhetsrutiner och en introduktion till banan och de högpresterande supersportbilarna du kommer att köra. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom allt från korrekt sittställning till avancerad bromsteknik. Du får lära dig allt om spårval, viktförflyttning och andra essentiella färdigheter för att säkerställa en både säker och spännande körning.

Din racingdag på Arlanda Test Track 1 tar fart med praktiska övningar där du får lära dig grunderna i racing. Följ vår safetycar och upplev hur det är att köra i sann racinganda. Med radiokontakt ger våra instruktörer dig kontinuerlig feedback och visar optimala spårval och bromspunkter. Och känn hur adrenalinruschen ökar för varje varv.

Varje deltagare får 10 minuter bakom ratten i varje bil, vilket ger dig chans att verkligen känna på hur det är att köra på en riktig racingbana. Utöver själva körningen, får du även prova på att analysera din prestation med avancerade logg- och kamerasystem från V-BOX, precis som de moderna racingförarna. Detta ger en djupare förståelse och en mer komplett racingupplevelse.

Sportbilarna som kan förekomma på denna upplevelse: 

  • Mercedes AMG GT R - En kraftfull med en imponerande prestanda och en djup förankring i motorsportens värld. Den är utrustad med en V8-dubbelturbo motor och har kapacitet att nå en makalös topphastighet på 312 km/h, vilket gör den till den ultimata supersportbilen.
  • Porsche GT4 RS - Eftersom Porsche GT4 RS är sällsynt på marknaden är det endast ett fåtal som får den unika möjligheten att få köra bilen. Denna extraordinära bil förenar Caymans förstklassiga chassi med den imponerande kraften från GT3 RS-motorn, som levererar 500 hästkrafter.
  • Audi RS6 C8 - Supersportbilen har en subtil design som förenar komfort med den ultimata sportbilsupplevelsen. Den kraftfulla V8-motorn genererar en imponerande kraft på 600 hästkrafter med en enastående prestanda.
  • Porsche 911 (992) Turbo S - Med sin kraftfulla boxermotor med 650 hästkrafter, kan den accelerera från 0 - 100 km/h på endast 2,4 sekunder. Dessutom är denna specifika modell utrustad med ett sportchassi som ger den en unik sportbilskänsla.
  • Ferrari F8 Tributo  - Med sina 720 hästkrafter och en topphastighet på över 340 km/h är det en mästare när det kommer till acceleration. Upplev känslan av F1-teknik i varje sväng när du tämjer denna italienska stålhäst.


Kommer jag att få köra alla bilar under upplevelsen?

Nej, bilarna som används under upplevelsen varierar beroende på bana och tillfälle.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Racingförare För en Dag
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +7
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack - Arlanda
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar
(3) +39
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 2.307 kr 3.295 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer