Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Mordgåta med Middag i Stockholm för två

Mordgåta med Middag Stockholm för två

(13st omdömen) Läs alla
1.790 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 18 års eller 12 år med målsmans sällskap. Glöm ej att ta med giltig legitimation. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar viktig information Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Njut av en fantastisk middag I Stockholm i sann deckaranda

Välkommen till Gamla Stan i Stockholm och Mårten Trotzig för en mystisk kväll, fylld av misstankar, ledtrådar och skratt! Under kvällen ges du möjligheten att vara med och lösa en rafflande mordgåta full av mysterier. Samtidigt bjuds du på en riktigt god två rätters middag.
 

  •  Delta i ett mystiskt och klurigt mordmysterium med många skratt
  •  Utsökt tvårättersmiddag serveras under mordgåtan
  •  Du deltar på den nivån du känner dig bekväm i

     


Om upplevelsen - Mordgåta med Middag i Stockholm:

Välkommen till Gamla stan i Stockholm och Mårten Trotzig för en middag ni sent kommer glömma. Kvällen kommer innehålla massor av skratt, mysterier, gåtor och en fantastisk tvårätters middag.

Ni får bakgrundsinformation om mordet och den rollfigur ni blivit tilldelade, sen är det dax att slå er ner till bords och kvällen kan börja på riktigt!

Under kvällens gång kommer du garanterat ändra din teori om vem som är mördaren och här gäller det att samla på dig information från de andra deltagarna, lyssna lite extra på de två som står i hörnet och viskar och ha huvudet på skaft. För visst vill du att mysteriet ska bli löst.

Är det du som står på lagens sida och kommer samla på dig bevis för att mördaren ska hamna bakom galler, eller är det kanske du som gör allt för att inte bli avslöjad för det hemska brott du gjort...

Mordgåta med Middag är en populär och underhållande middagsaktivitet, där alla är med och deltar efter sin egen vilja och förmåga. Och som garanterat kommer bjuda på många skratt och oväntade skådespelartalanger hos dina nära och kära.
 

Om mordgåtan - Balltorps Teater

Välkommen till ett mordmysterium på 1920-talet och en föreställning av "Den Sista Ridån" äger rum på Balltorps Teater, men plötsligt tar föreställningen en helt ny form. Huvudrollsinnehavaren John Doe faller ner på scenen och panik utbryter. Det visar sig snabbt att han är död och polisen konstaterar att det är ett otäckt mord de har att göra med. Frågan är bara om mördaren är kvar på teatern och om det är någon av de andra skådespelarna.
 

Om mordgåtan - Firmafesten

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. Wall Enberg har anordnat en firmafest för alla de som skänkt honom glädje under året och sina anställda. Alla tycker att det är en fantastisk fest och när alla har som trevligast stormar kommisarie Wallander in. Ett hemskt mord har skett och en iskall mördare går lös. Tydligen pekar det på att mördaren finns just på festen.
 

Om mordgåtan - Cederhalls Ridklubb

Fru Amanda Cederwall, den omtalade ordföranden för Cederhalls Ridklubb, trillar av sin häst och olyckan är så våldsam att hon tyvärr avlider. Snabbt fortsätter ridklubben som vanligt med en ny ordförande och det är mycket på gång inför det stora hästloppet som snart ska äga rum. Men när polisen tittar närmare på fallet, upptäcker de att de nog har att göra med ett iskallt mord.


** Val av tema för mordgåtan samt middagsmeny görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Du kan välja förrätt och huvudrätt eller huvudrätt och efterrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Ja det är möjligt att utföra upplevelsen på svenska eller engelska. Viktigt att ni meddelar arrangören detta innan om ni önskar att utföra upplevelsen på engelska.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
Ölprovning
Ölprovning för två (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 878 kr
Kampanj
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning för två (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 958 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.170 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Naturvinsprovning
Naturvinsprovning Stockholm
Från 599 kr