Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Mordgåta med Middag i Göteborg för två
Kampanj -20%

Mordgåta med Middag Göteborg för två

(13st omdömen) Läs alla
1.432 kr 1.790 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns I Malmö gäller 20 års åldergräns. glöm ej att ta med giltig legitimation. På övriga orter gäller 18 års åldergräns. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar

Njut av en god middag i Göteborg som är spännande och rolig

Välkommen till festvåningen, mitt i Göteborg på Erik Dahlbergsgatan och gör dig redo för en  rolig kväll fylld av misstankar, ledtrådar och skratt! Under kvällen ges du möjligheten att vara med och lösa ett rafflande mordmysterium samtidigt som du bjuds du på en riktigt god två rätters middag. 

 

✔ Delta i ett mystiskt och klurigt mordmysterium med många skratt

✔ Utsökt tvårätters middag serveras under mordgåtan

✔ Du deltar på den nivån du känner dig bekväm i

 


Om upplevelsen - Mordgåta med Middag i Göteborg:

Välkomna till en spännande och rolig middag i en egen festvåning, mitt i Göteborg på Erik Dahlbergsgatan. Här väntar en middag du sent kommer glömma, för du ska nämligen vara delaktig i ett mordmysterium!

Den här kväll kommer innehålla mycket skratt, god mat och klurigheter och börjar med att ni får information om mordet och blir tilldelade den rollfigur ni ska inta för kvällen.

Oavsett om du älskar att bjuda på dig själv eller inte så kan du vara lugn, alla kan vara med och man är delaktig på den nivå man känner sig bekväm i. Sedan drar det roliga igång och kvällen varvas med skådespeleri, mysterium, middag och gåtor.

Du kommer få instruktioner och ledtrådar under kvällen, så det gäller att vara uppmärksam för nu ska mördaren fast. För vem är mördaren? Ja, det kan bara den som samlar på sig mest information under tidens gång, sätter huvudet på skaft och tar fram sin inre Martin Beck få svar på. Och visst kommer det vara du som blir kvällens hjälte! Eller… är det du som är mördaren?
 

Om mordgåtan - Balltorp Teater

Välkommen till ett mordmysterium på 1920-talet. Huvudrollsinnehavaren, John Doe, dör mitt under en föreställning. Man avbryter genast föreställningen och kaoset är ett faktum. Scotland Yard misstänker att det är ett grymt mord som skett och att en mördare går lös. Frågan är nu bara om det var planerat och om det är någon av de andra skådespelarna som utfört dådet.
 

Om mordgåtan - Firmafesten

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. När alla har som trevligast på den firmafest som Wall Enberg anordnat, stormar Kommisarie Wallander in. Ett vidrigt mord har skett och ännu är mördaren på fri fot. Han hävdar att den kallblodiga mördaren befinner sig på festen och nu börjar genast en mycket spännande utredning.
 

Om mordgåtan - Cederhalls Ridklubb

En tragisk dödsolycka har skett på Cederhalls Ridklubb och det är ingen mindre än dess ordförande, Fru Amandan Cederhall, som bragts om livet. Snabbt fortsätter ridklubben som vanligt och det är mycket pengar som ska tjänas och satsas inför hästloppet som snart ska ske. Dock visar det sig att Fru Cederhalls död inte var en olycka och det finns en mördare på ridklubben.

** Val av tema för mordgåtan samt middagsmeny görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Du kan välja förrätt och huvudrätt eller huvudrätt och efterrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går den här upplevelsen att arrangera som företagsevent?

Absolut, det är en perfekt upplevelse för ett företagsevent. Upplevelsen går att utföra med grupper på 8-350 personer. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för mer information och hjälp med bokningen.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Ja det är möjligt att utföra upplevelsen på svenska eller engelska. Viktigt att ni meddelar arrangören detta innan om ni önskar att utföra upplevelsen på engelska.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr