Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer
Mordgåta med Middag
Kampanj
-20%

Mordgåta med Middag för två

(13st omdömen) Läs alla
1.432 kr 1.790 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns I Malmö gäller 20 års åldergräns. glöm ej att ta med giltig legitimation. På övriga orter gäller 18 års åldergräns. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar viktig information Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Njut av en fantastisk middag under en kväll i deckaranda

Gör dig redo för en mystisk kväll, fylld av misstankar och skratt! Under kvällen ges du möjligheten att vara med och lösa en rafflande mordgåta full av mysterier. Samtidigt bjuds du på en riktigt god middag.

 

✔ Delta i ett mystiskt och klurigt mordmysterium med många skratt

✔ Utsökt tvårättersmiddag serveras under mordgåtan

✔ Du deltar på den nivån du känner dig bekväm i

 


Om upplevelsen - Mordgåta med middag:

Gör dig redo för en mystisk kväll, fylld av misstankar och skratt! Under kvällen ges du möjligheten att vara med och lösa en rafflande mordgåta full av mysterier. Samtidigt bjuds du på en fantastisk två rätters middag.

En mordgåta handlar om att man vill hitta vem den skyldige mördaren är. Du är med i ett mysterium som ni tillsammans med era instruktioner, rollfigurer och ledtrådar ska lösa, och det är det som hela kvällen går ut på, samtidigt som du får äta en god middag. När alla är samlade får man en förklaring om bakgrunden till mordet.

Sedan blir du tilldelad en karaktär och instruktioner om din rollfigur. Det krävs absolut inte några skådespelartalanger, alla kan vara med och du deltar på den nivån du känner dig bekväm i. Sen är det dags att slå dig ner till middagen, och mysteriet kan börja! Nu gäller det att samla information från dina motspelare, för ju mer information du får desto närmare mördaren kommer du. För vem är mördaren? Är det din bordsgranne, servitrisen, eller - är det du?


 

✔ Det finns tre olika mordgåtor att välja bland:

Balltorps Teater 

Ett mordmysterium på 1920-talet. Något fruktansvärt sker på Balltorps teater. Under en föreställning av teateruppsättningen "den sista ridån" kollapsar huvudrollsinnehavaren, John Doe och ligger död på golvet. Det skapar kaos på teatern, folk skriker och ridån faller till marken så att man kan börja förundersökningarna. Det finns misstankar som pekar på att John inte dött en naturlig död och Scotland Yard tror att det handlar om ett mord. Var det planerat, eftersom teatern får ett uppsving efter denna händelse? Det är dags att få svar på alla mystiska frågor och hitta den kallblodiga mördaren…
 

Firmafesten!

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid.En firmafest går av stapeln och Wall Enberg har bjudit in sina anställda på företaget Intrustor AB. Några av gästerna under festligheterna är även hans ex-fruar; Karolina och Louise, hans advokat Sam Filbersky och hans goda vän Sigge Björk, då dessa skänkt honom glädje under året som gått. Alla har mycket trevligt men plötsligt vänds kvällen upp och ner när kommissarie Wallander anländer. Ett mystiskt mord har skett och nu har han kommit till festen för att gripa någon… Denna mordgåta är mycket komiskt där du får skratta och se sidor av dina kollegor/vänner du inte trodde fanns. 
 

Cederhalls Ridklubb

Sverige, 1990-talet. Ett hemskt dödsfall har skett på Cederhalls Ridklubb och det är ingen mindre än dess ordförande, Fru Amanda Cederhall som bragts om livet. Först trodde man att hennes död var en olyckshändelse, men när polisutredningen börjar ta fart misstänker de att att hon kan ha blivit mördad. Trots det hemska som hänt fortsätter klubben agera som vanligt och ska välja en ny ordförande. Man fortsätter även att köpa och sälja hästar inför det stora hästloppet där man man ska både tjäna och satsa mycket pengar och polisen kan inte göra någonting åt det. Vem är den mystiska mördaren och varför har det vidriga mordet begåtts?
 

** Val av tema för mordgåtan samt middagsmeny görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Du kan välja förrätt och huvudrätt eller huvudrätt och efterrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går den här upplevelsen att arrangera som företagsevent?

Absolut, det är en perfekt upplevelse för ett företagsevent. Upplevelsen går att utföra med grupper på 8-350 personer. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för mer information och hjälp med bokningen.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Ja det är möjligt att utföra upplevelsen på svenska eller engelska. Viktigt att ni meddelar arrangören detta innan om ni önskar att utföra upplevelsen på engelska.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning för två (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 958 kr 599 kr
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning för två (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 769 kr 549 kr
Kampanj
-10%
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 206 kr 229 kr
Kampanj
-15%
Brunchkryssning
Brunchkryssning för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 933 kr 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr
Kampanj
-20%
Whiskyprovning
Whiskyprovning för två (11) Läs mer om upplevelsen här!
Från 792 kr 495 kr