Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Mordgåta med Middag i Malmö för två

Mordgåta med Middag Malmö för två

(13st omdömen) Läs alla
1.790 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 18 års eller 12 år med målsmans sällskap. Glöm ej att ta med giltig legitimation. Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar viktig information Tvårätters middag ingår. Allergier och vegetariska alternativ löses.

Njut av god middag samtidigt som ni löser vem som är mördaren i Malmö 

Det finns en mördare bland oss! Samla familjen, kollegorna eller kompisgänget för att lösa ett mordmysterium under en middag i Malmö.

  • En kväll med mycket skratt och spännande gåtor
  • Perfekt teambuilding för både familj och företag
  • Tvårättersmeny i utvald resturang i Malmö 


     


Om upplevelsen - Mordgåta med middag i Malmö:

Kliv in i vår utvalda restaurang i Malmö och på med pokerfacet, för här kan vem som helt vara den skyldige!

Upplevelsen börjar med att vi presenterar bakgrunden till mordgåtan och vad som förväntas av alla deltagare. Därefter bli ni tilldelat ett kuvert med all den information ni behöver för att ta er närmare den riktiga mördaren. Här blir ni även tilldelade era karaktärer för kvällen. Vittne, polis, mördare - vilken rollfigur får du? 

Efter att förrätten serverats fortsätter ni med era uppdrag där nya ledtrådar tar er ett steg närmare att lösa fallet. Kanske är det de nyfunna bevismaterialen som får den skyldige att svettas lite extra. Njut sedan av den fantastiska middagen, och vem vet, kanske är det din bordsgranne som är den skyldige. När kvällen närmar sig sitt slut kommer alla lösa trådar på sin plats som mördaren avslöjas. 

En middag med mordmysterium innebär en kväll fyllt av skratt som kommer att leda till många spännande samtal som fortsätter långt efter ni lämnat lokalerna i ett av Malmös bästa lägen.


Om mordgåtan - Ett mordmysterium på 1920-talet:

John Doe, huvudrollsinnehavaren, faller handlöst ner under under en föreställning och man kan bekräfta att han är död. Paniken utbryter och ridån går ner. När polisen börjar sina förundersökningar kan de konstatera att John inte dött en naturlig död och att en mördare går lös på teatern...
 

Om mordgåtan - Firmafesten:

En mordgåta med skratt och humor, utspelad i nutid. Wall Enberg har bjudit in sina anställda och de personer som skänkt honom glädje under året till en Firmafest. Alla på festen har mycket trevligt när den plötsligt avslutas tvärt. In stormar nämligen Kommisarie Wallander och berättar att det kallblodigt mord har skett. Nu börjar letandet efter mördaren.
 

Om mordgåtan - Cederhalls Ridklubb:

Fru Amanda Cederhall, ordförande för Cederhalls Ridklubb, ramlar tragiskt av sin häst och dör. Klubben fortsätter som vanligt med att sälja och köpa hästar inför hästloppet som snart äger rum och man ska välja en ny ordförande. Men polisutredningen tar fart och det visar sig att det man trodde var en olyckshändelse, nu är ett grymt mord...


** Val av tema för mordgåtan samt middagsmeny görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Du kan välja förrätt och huvudrätt eller huvudrätt och efterrätt. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 

Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en introduktion där bakgrunden till mordet förklaras och alla i sällskapet tilldelas sin roll/karaktär för kvällen. Hela gruppen deltar i mordmysteriet och man agerar självklart på den nivån man är bekväm med. Mysteriet fortsätts att lösas under kvällens gång, med paus för mat och nya ledtrådar. Kvällen avslutas med att all information som samlats in under kvällen knyts ihop och förhoppningsvis leder det till att mördaren avslöjas. Innan ni avslutar kvällen delas priser ut för ”Bästa lösning”, Mest pengar” och ”Bästa karaktär”.

Går det att utföra upplevelsen på engelska?

Ja det är möjligt att utföra upplevelsen på svenska eller engelska. Viktigt att ni meddelar arrangören detta innan om ni önskar att utföra upplevelsen på engelska.

Vilken restaurang kommer vi vara på i Malmö?

Upplevelsen kommer att äga rum i Casino Cosmopols fantastiska lokaler i Malmö. Här finns allt för att ni ska få en bra kväll.

Vi vill arrangera ett företagsevent i Malmö, är det möjligt för denna upplevelse? 

Ja, absolut! Mordmysterium med middag är en perfekt aktivitet för ett företagsevent. Våra lokaler i Malmö rymmer upp till 350 personer där alla kan vara med och lösa mysteriet. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för mer information och hjälp med bokningen.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mordgåta med Middag
Kristin Kanonkväll! Mycket trevlig kväll! Vi fick en kanonkväll ihop med arbetsgruppen och alla gick all in. Tror att gänget som man är med gör om det fungerar eller inte!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
Ölprovning
Ölprovning för två (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 878 kr
Kampanj
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning för två (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 958 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.170 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Naturvinsprovning
Naturvinsprovning Stockholm
Från 599 kr