Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Öl och Ostprovning

Ost och Ölprovning Göteborg

(12st omdömen) Läs alla
549 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före provningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Upplev en lättsam och familjär ost och ölprovning i härliga Göteborg

I den röda lilla stugan på Parkgatan cirka 100 meter från Gamla Ullevi så hålls ost och ölprovningarna på övervåningen. Det är en lättsam och familjär stämning med många goda ölsorter och karaktärsostar. Det är inspirerande, roligt och kunskapsgivande.


✔ Lättsam och familjär ost och ölprovning

✔ Vår ölmästare är inspirerande och lär dig matcha ost och öl

✔ Lär känna ölets alla smaker tillsammans med osten

 


Om upplevelsen - Ost och ölprovning i Göteborg:

Välkommen upp på övervåningen i vår röda lilla stuga från tidigt 1900-tal. Här har vi en härlig familjebistro-anda.

Tillsammans med vår ölmästare får du testa fyra till sex olika öl och lära dig att kombinera ölen och osten på ett proffsigt sätt. Lär känna ölets olika toner och låt osten framhäva smakerna ännu mer. Njut av stämningen och låt smakerna bredda dina sinnen. Experimentera med smakerna och hitta nya smakkombinationer som kanske blir en favorit.

** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 
  

Kan alla delta i upplevelsen?

Absolut, så länge du är över 20 år är du varmt välkommen på provningen. Ingen tidigare erfarenhet kring dryckesprovningar krävs.

Hur förbereder jag mig bäst för en provning?

Du behöver inte göra något särskilt inför provningen, men vill du komma extra förberedd kan du alltid läsa på om hur en provning går till. Inför provningen rekommenderar vi att du äter något lätt så du inte kommer dit på tom mage. På själva provningen rekommenderar vi att ni inte bär för starka dofter i form av parfym och inte dricker någon annan alkoholhaltig dryck innan själva provningen. Detta då det kan påverka både smaklökarna och luktsinnet. 

Hur lång är öl och ostprovningen?

Provningen är ca 2 timmar lång

Hur går provningen till i Göteborg?

Under öl och ostprovningen i Göteborg guidas ni genom otroliga smakkombinationer och lär er kombinera öl och ost på bästa sätt. Ni får under kvällen pröva flera olika ölsorter och kombinera dessa med noga utvalda ostar. En erfaren provningsledare guidar er genom kvällen och lär er det mesta som finns att veta om öl.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Öl och Ostprovning
Karl-Einar Rekommenderar! Jag och min fru var på öl och ostprovning i Uppsala den 10:e Mars. Det var riktigt spännande att upptäcka hur mycket ett öl kunde ändra karaktär beroende på vilken ost man åt samtidigt. Vår sommelier Anton var mycket kunnig och trevlig och gjorde vår kväll perfekt. Kan absolut rekommendera detta.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr