Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Öl och Ostprovning
Kampanj
-30%

Ost och Ölprovning Karlstad

(12st omdömen) Läs alla
419 kr 599 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 18 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1 - 2 timmar Viktig information Drick inte alkohol före provningen. Undvik parfym och starka dofter.

Upplev en ost och ölprovning i världsklass i Karlstad

Välkommen till Karlstad och Stadshotellet där du får en smakupplevelse du sent kommer glömma. Prova olika ölsorter tillsammans med karaktärsostar och upptäck hur de komplimenterar varandra på ett underbart sätt. 


✔ Prova öler och ostar av bästa kvalitet

✔ Upptäck nya smakkombinationer

✔ Lär känna ölets komplexa smaker tillsamman med osten

 


Om upplevelsen - Ost och Ölprovning i Karlstad:

Välkommen till vår ölmästare på Stadshotellet i Karlstad. Upplevelsen kommer ge dig en inblick i ostens och ölets historia och ursprung. Du får veta varför ursprunget är viktigt när du kombinerar osten med ölen. Experimentera med smaker och konsistenser och upptäck nya favoriter. Njut av utsikten över den lilla hamnen och den trevliga och familjära stämningen.

Ta med dig någon du tycker om och låt denna ost och ölprovning bli en lärorik stund tillsammans.

** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! Kan alla delta i upplevelsen?

Absolut, så länge du är över 20 år är du varmt välkommen på provningen. Ingen tidigare erfarenhet kring dryckesprovningar krävs.

Hur förbereder jag mig bäst för en provning?

Du behöver inte göra något särskilt inför provningen, men vill du komma extra förberedd kan du alltid läsa på om hur en provning går till. Inför provningen rekommenderar vi att du äter något lätt så du inte kommer dit på tom mage. På själva provningen rekommenderar vi att ni inte bär för starka dofter i form av parfym och inte dricker någon annan alkoholhaltig dryck innan själva provningen. Detta då det kan påverka både smaklökarna och luktsinnet. 

Hur lång är öl och ostprovningen?

Provningen är ca 2 timmar lång

Hur går provningen till i Karlstad?

I Karlstad guidas ni av en erfaren instruktör som har flera års erfarenhet av ölprovning. Under kvällen kommer ni få testa flera olika ölsorter, både för sig och i kombination med olika ostar. Provningen tar avstamp i en ölskola, där ni får fördjupa er i drycken och lära er mer om dess ursprung. Under kvällen introduceras och provas ett spektra av olika öl, från det ljusaste till det mörkaste. Ni får testa varje öl i kombination med en eller flera ostar. Känn hur både dryck och tilltugg tar fram det absolut bästa från varandra. Vem vet, du kanske hittar både en ny favorit öl och ost under kvällen! 
Omdömen av den här upplevelsen:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Öl och Ostprovning
Karl-Einar Rekommenderar! Jag och min fru var på öl och ostprovning i Uppsala den 10:e Mars. Det var riktigt spännande att upptäcka hur mycket ett öl kunde ändra karaktär beroende på vilken ost man åt samtidigt. Vår sommelier Anton var mycket kunnig och trevlig och gjorde vår kväll perfekt. Kan absolut rekommendera detta.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 375 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Karlstad
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Karlstad
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Wine and Paint Karlstad
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 449 kr 699 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer