Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Öl och Ostprovning

Ost och Ölprovning Karlstad

(12st omdömen) Läs alla
449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före provningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Upplev en ost och ölprovning i världsklass i Karlstad

Välkommen till Inre Hamn i Karlstad där du får en smakupplevelse du sent kommer glömma. Prova olika ölsorter tillsammans med karaktärsostar och upptäck hur de komplimenterar varandra på ett underbart sätt. 


✔ Prova öler och ostar av bästa kvalitet

✔ Upptäck nya smakkombinationer

✔ Lär känna ölets komplexa smaker tillsamman med osten

 


Om upplevelsen - Ost och Ölprovning i Karlstad:

Välkommen till Vår ölmästare i Inre hamn på Olssons Bazar. Upplevelsen kommer ge dig en inblick i ostens och ölets historia och ursprung. Du får veta varför ursprunget är viktigt när du kombinerar osten med ölen. Experimentera med smaker och konsistenser och upptäck nya favoriter. Njut av utsikten över den lilla hamnen och den trevliga och familjära stämningen.

Ta med dig någon du tycker om och låt denna ost och ölprovning bli en lärorik stund tillsammans.

** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt!  

Kan alla delta i upplevelsen?

Absolut, så länge du är över 20 år är du varmt välkommen på provningen. Ingen tidigare erfarenhet kring dryckesprovningar krävs.

Hur förbereder jag mig bäst för en provning?

Du behöver inte göra något särskilt inför provningen, men vill du komma extra förberedd kan du alltid läsa på om hur en provning går till. Inför provningen rekommenderar vi att du äter något lätt så du inte kommer dit på tom mage. På själva provningen rekommenderar vi att ni inte bär för starka dofter i form av parfym och inte dricker någon annan alkoholhaltig dryck innan själva provningen. Detta då det kan påverka både smaklökarna och luktsinnet. 

Hur lång är öl och ostprovningen?

Provningen är ca 2 timmar lång

Hur går provningen till i Karlstad?

I Karlstad guidas ni av en erfaren instruktör som har flera års erfarenhet av ölprovning. Under kvällen kommer ni få testa flera olika ölsorter, både för sig och i kombination med olika ostar. Provningen tar avstamp i en ölskola, där ni får fördjupa er i drycken och lära er mer om dess ursprung. Under kvällen introduceras och provas ett spektra av olika öl, från det ljusaste till det mörkaste. Ni får testa varje öl i kombination med en eller flera ostar. Känn hur både dryck och tilltugg tar fram det absolut bästa från varandra. Vem vet, du kanske hittar både en ny favorit öl och ost under kvällen! 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Öl och Ostprovning
Karl-Einar Rekommenderar! Jag och min fru var på öl och ostprovning i Uppsala den 10:e Mars. Det var riktigt spännande att upptäcka hur mycket ett öl kunde ändra karaktär beroende på vilken ost man åt samtidigt. Vår sommelier Anton var mycket kunnig och trevlig och gjorde vår kväll perfekt. Kan absolut rekommendera detta.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr