Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Öl och Ostprovning
Kampanj
-30%

Ost och Ölprovning Gävle

(12st omdömen) Läs alla
419 kr 599 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 18 år Tillgänglighet Januari - November Varaktighet Cirka 2 timmar Viktig information Drick inte alkohol före provningen. Undvik parfym och starka dofter.

Upplev den fantastiska kombinationen av ost och ölprovning i Gävle

Välkommen till Gävle för en välsmakande upplevelse under en riktigt bra ost- och ölprovning. Njut av olika sorters öl och lär dig kombinerar dessa med olika karaktärsostar. Lär känna ölets komplexa smaker och ostens framhävande egenskaper.


✔ En trevlig, lättsam och smakrik stund tillsammans

✔ Upplev en smaksensation utan dess like

✔ Kombinera ost och öl på ett nytt sätt

 


Om upplevelsen - ost och ölprovning i Gävle:

Tillsammans med vår ölmästare får du lära dig att kombinera öl och ost på ett spännande sätt och förstå varför ostens och ölets ursprung har stor betydelse när det kommer till den perfekta matchningen. Låt osten framhäva ölets olika smaker och bli inspirerad. Här i Gävle får du en lättsam och smakrik stund tillsammans med likasinnade.

Du får prova fem till åtta olika öl tillsammans med olika ostar. Hitta spännande kombinationer och nya favoriter. Ta med någon du tycker om och upplev ölets och ostens gemensamma värld.

** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 
 Kan alla delta i upplevelsen?

Absolut, så länge du är över 20 år är du varmt välkommen på provningen. Ingen tidigare erfarenhet kring dryckesprovningar krävs.

Hur förbereder jag mig bäst för en provning?

Du behöver inte göra något särskilt inför provningen, men vill du komma extra förberedd kan du alltid läsa på om hur en provning går till. Inför provningen rekommenderar vi att du äter något lätt så du inte kommer dit på tom mage. På själva provningen rekommenderar vi att ni inte bär för starka dofter i form av parfym och inte dricker någon annan alkoholhaltig dryck innan själva provningen. Detta då det kan påverka både smaklökarna och luktsinnet. 

Hur lång är öl och ostprovningen?

Provningen är ca 2 timmar lång

Hur går provningen till i Gävle?

Följ med på en unik och annorlunda ölprovning i Gävle där ni får testa kombinationen öl och ost. Under hela kvällen guidas ni av en erfaren ölmästare. Här får ni lära er grunderna i ölprovning och fördjupa era kunskaper om ölets historia, geografi och olika sorter. Testa er sedan igenom de olika sorterna i kombination med olika ostar. Här kommer ni få uppleva smakkombinationer ni sent kommer glömma. 
Omdömen av den här upplevelsen:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Öl och Ostprovning
Karl-Einar Rekommenderar! Jag och min fru var på öl och ostprovning i Uppsala den 10:e Mars. Det var riktigt spännande att upptäcka hur mycket ett öl kunde ändra karaktär beroende på vilken ost man åt samtidigt. Vår sommelier Anton var mycket kunnig och trevlig och gjorde vår kväll perfekt. Kan absolut rekommendera detta.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 375 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Gävle
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Gävle
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer