✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Room Escape - Läs mer om de olika rummen

no-title

Vilket rum vill du försöka bryta dig ut ur? De har alla sina speciella egenheter och utmaningar.

Escape Rooms i Göteborg, Norrköping och Lund:

Trapped
Någon är mördad i salongen och dörren är låst! Hinner ni låsa upp den innan den okände mördaren kommer tillbaka för att hitta sitt nästa offer? Den galne mördaren har lagt ut ledtrådar som ger er möjligheten att vinna er frihet och skipa rättvisa. Detta är en spännande och högintensiv jakt på frihet i Cluedo-stil där ni får lösa många häftiga utmaningar.

Prison Break
Du är inlåst i en fängelsecell bakom galler. Kommer du att lyckas rymma ut i tid eller blir du inlåst för alltid? I Prison Break gäller det att du kan knäcka koder för att du ska ta dig ut. Eller lyckas du få hjälp av den korrupta fängelsevakten? Men tänk noga på hur du spenderar din tid bakom galler.

The Chapel
Ni har stött på ett spår som leder till den heliga graalen. Den eftertraktade reliken gömmer sig någonstans i mörkret, i kryptan under kapellet. Gå in och möt ert livs utmaning tillsammans med många fler spännande överraskningar: Men glöm inte; det finns de som skulle göra vad som helst för att skydda kapellets många hemligheter.

Escape Rooms i Linköping:

Cell Block
Ni är inlåsta i ett gammalt sovjetiskt fängelse. Där kan två grupper tävla om att ta sig ut först ur identiska fängelseceller. Varje cell rymmer upp till 5 personer, minsta tillåtna antal deltagare vid tävlingen är 4 personer. Bokar ni enbart en av fängelsecellerna är minsta deltagarantal 2 personer.

Black Market
Ni behandlas som försöksdjur, och vaknar upp inlåsta i burar. Ni har vaknat i PerpetuaLifes dolda, underjordiska avdelning för kirurgisk brottslighet. Era kroppsdelar ska gå till kunder på den svarta organmarknaden, om ni inte hinner fly först. Läs mer upplevelsen Room Escape här

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev