✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Morsdag present - En present till Mamma

no-title

Min mamma är bättre än din. Hon är snällare och vackrare och bakar bättre bullar. Tycker jag. Och jag är övertygad om att din mamma är bättre än min. Och att hon är snällare och vackrare och bakar bättre bullar. Åtminstone var det så det kunde låta på lågstadiets raster när leken gick ut på att skryta om sina föräldrar. Vad är mer älskat, mer speciellt, mer svårt och lätt än relationen till mamma? Sant är de kloka orden, att Mor är namnet för gud på läpparna, och i hjärtana, på små barn. Mamma. Mor. Morsan.

Hon behöll dig även när ditt bästa trick var att kräkas på henne

Därför är det dags att hylla mamma på mors dag. Att hylla henne för knappen hon sydde fast i din tröja, för middagen hon lagade och ställde på bordet, för att hon dammsög ditt rum, tvättade dina kläder, bråkade på dig när du gjorde fel och såg stolt ut när du gjorde rätt. För blicken hon gav dig när du klarade av att cykla för första gången utan stödhjul, när hon tjatade om att du skulle göra läxorna, och när hon tjatade om att läxan skulle göras, och när hon tjatade om att läxan inte var gjord. För de dagliga små uppoffringarna hon gjorde när hon valde att se dig, istället för att lägga tid på sig själv.

Vad vill din mamma göra med sin tid?

Mamma förtjänar att få tid. Tid att bara vara, tid till att slappna av, och tid till sig själv. För du är stor nu, du kan ta hand om dig själv, och du kan ge henne den tiden, för hon har lett dig hit. Ta dig en tänkare, vad vill din mor göra med sin tid?

Vill hon ha en stunds avkoppling med en massage för sina spända axlar? Eller vill hon njuta av smakerna i en Choklad och Vinprovning? Eller gillar din mamma att gnugga geniknölarna i en mordgåta med middag. Vi på happy-day.se hjälper dig gärna i jakten på en fin gåva till din mamma. Vi har ett stort och tilltänkt utbud av upplevelsepresenter, ett bra val i jakten på en present till mamma.Kolla in fler mors dag-presenter här  

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev